Gazetenin Yayın Yönetmeni Öldürüldü

29.05.2017 - 23:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gazetenin Yayın Yönetmeni Öldürüldü

Genel Yayın Yönetmeni, damadı tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten  Kadir Demirel,  Başakşehir Yunus Emre Caddesi'ndeki kızı Esma Karanfil'in evinde damadı  Cemil Yavuz Karanfil ile tartıştı. DAMAT BIÇAKLA DEHŞET SAÇTI Kavgaya dönen tartışmanın ardından Karanfil, kayınpederini bıçakladı. Araya giren eşi Esma Karanfil'i de bıçaklayan damat, daha sonra olay yerinden kaçtı. DEMİREL ÖLDÜ, KIZI AMELİYATA ALINDI Ağır yaralanan Demirel hayatını kaybederken, Esma Karanfil ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı. KAÇAN ZANLI ARANIYOR Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı
Genel Yayın Yönetmeni, damadı tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten  Kadir Demirel,  Başakşehir Yunus Emre Caddesi'ndeki kızı Esma Karanfil'in evinde damadı  Cemil Yavuz Karanfil ile tartıştı.

DAMAT BIÇAKLA DEHŞET SAÇTI

Kavgaya dönen tartışmanın ardından Karanfil, kayınpederini bıçakladı. Araya giren eşi Esma Karanfil'i de bıçaklayan damat, daha sonra olay yerinden kaçtı.

DEMİREL ÖLDÜ, KIZI AMELİYATA ALINDI

Ağır yaralanan Demirel hayatını kaybederken, Esma Karanfil ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

KAÇAN ZANLI ARANIYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.