19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gazi Göksu, “Canımızı Feda Etmeye Hazırız”

Çayırova 19.09.2018 - 13:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gazi Göksu, “Canımızı Feda Etmeye Hazırız”

19 Eylül Gaziler günü için düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kıbrıs Gazisi Cemil Göksu, “Dün olduğu gibi bugün de, aynı inançla, bu aziz vatanın birliği ve bölünmezliğine ve ulusal değerlerine saldıranlara karşı her zaman kanımızı akıtmaya, canımızı feda etmeye hazırız.” dedi.

Çayırova’da 19 Eylül Gaziler günü için resmi tören düzenlendi. Çayırova Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, gaziler, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Atatürk Anıtı’na kaymakamlık ve belediye çelengi sunuldu. COŞKU İLE KUTLUYORUZ Yapılan çelenk sunumlarının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kıbrıs Gazisi Cemil Göksu yaptı. Gazi Göksu konuşmasında, “Sakarya Meydan Muharebe ’sinin kazanılmasından sonra, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından 19 Eylül 1921 günü 153 sayılı kanun ile Mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesinin 97. Yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz. Gaziler Günü, canlarını bu aziz ulusa adayan tüm gazilere kutlu olsun. CANIMIZI FEDA ETMEYE HAZIRIZ Bizi bu mutlu günle onurlandıran herkese şükranlarımızı sunarız. Dün olduğu gibi bugün de, aynı inançla, bu aziz vatanın birliği ve bölünmezliğine ve ulusal değerlerine saldıranlara karşı her zaman kanımızı akıtmaya, canımızı feda etmeye hazırız. Bugün de bizlerle beraber olarak mutluluğumuzu paylaşan sizlere tüm gaziler adına teşekkür ederim. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehit gazilerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımızı sunarım.” ifadelerine yer verdi.         SEDA ATAKİŞİ
19 Eylül Gaziler günü için düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Kıbrıs Gazisi Cemil Göksu, “Dün olduğu gibi bugün de, aynı inançla, bu aziz vatanın birliği ve bölünmezliğine ve ulusal değerlerine saldıranlara karşı her zaman kanımızı akıtmaya, canımızı feda etmeye hazırız.” dedi.

Çayırova’da 19 Eylül Gaziler günü için resmi tören düzenlendi. Çayırova Kaymakamlığı önünde düzenlenen törene; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, gaziler, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Atatürk Anıtı’na kaymakamlık ve belediye çelengi sunuldu.

COŞKU İLE KUTLUYORUZ

Yapılan çelenk sunumlarının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kıbrıs Gazisi Cemil Göksu yaptı. Gazi Göksu konuşmasında, “Sakarya Meydan Muharebe ’sinin kazanılmasından sonra, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından 19 Eylül 1921 günü 153 sayılı kanun ile Mareşallik rütbesi ve gazilik unvanının verilmesinin 97. Yıl dönümünü büyük bir coşku ile kutluyoruz. Gaziler Günü, canlarını bu aziz ulusa adayan tüm gazilere kutlu olsun.

CANIMIZI FEDA ETMEYE HAZIRIZ

Bizi bu mutlu günle onurlandıran herkese şükranlarımızı sunarız. Dün olduğu gibi bugün de, aynı inançla, bu aziz vatanın birliği ve bölünmezliğine ve ulusal değerlerine saldıranlara karşı her zaman kanımızı akıtmaya, canımızı feda etmeye hazırız. Bugün de bizlerle beraber olarak mutluluğumuzu paylaşan sizlere tüm gaziler adına teşekkür ederim. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu vatan için toprağa düşen tüm şehit gazilerimizin manevi huzurlarında saygı ile eğilir, kahraman gazilerimize sevgi ve şükranlarımızı sunarım.” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

SEDA ATAKİŞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.