Gebe Okulu Açtı

Gebze 26.04.2018 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebe Okulu Açtı

Gebze Fatih Devlet Hastanesi anne adaylarını doğum hakkında bilinçlendirmek adına hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek GEBE OKULU açtı. Hastanede oluşturulan Gebe Eğitim Sınıfında, doğuma hazırlık eğitici eğitmenleri tarafından uygulamalı ve teorik olarak eğitimler verilerek, bu eğitimler sonunda -Gebeliği ve Doğumu mutlulukla yaşamayı -Doğuma hazırlanırken kendine ve bedenine güvenen güçlü anneler olmayı -Doğumun filmlerde veya dizilerdeki gibi acı çekilerek yaşanılan travmalı bir olay olmadığını, anne adaylarına öğretmeyi hedefliyor.

Gebze Fatih Devlet Hastanesi anne adaylarını doğum hakkında bilinçlendirmek adına hasta memnuniyeti odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek GEBE OKULU açtı. Hastanede oluşturulan Gebe Eğitim Sınıfında, doğuma hazırlık eğitici eğitmenleri tarafından uygulamalı ve teorik olarak eğitimler verilerek, bu eğitimler sonunda
-Gebeliği ve Doğumu mutlulukla yaşamayı
-Doğuma hazırlanırken kendine ve bedenine güvenen güçlü anneler olmayı
-Doğumun filmlerde veya dizilerdeki gibi acı çekilerek yaşanılan travmalı bir olay olmadığını, anne adaylarına öğretmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.