Gebze - Mollafenari futbol sahasına kavuştu

Gebze 29.03.2016 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze - Mollafenari futbol sahasına kavuştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Mollafenari Mahallesi’ne inşa ettiği futbol sahası tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın spor yapması için ihtiyaç duyduğu alanları kente kazandırmaya devam ediyor. Hayata geçirilen spor tesislerinde vatandaşlar spor yaparak günün her saatinde stres atma imkânı buluyorlar. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bu sahalardan birini de Gebze Mollafenari Mahallesi’ne kazandırdı. Yaklaşık bin kişinin yaşadığı mahalleye yapılan FİFA standartlarında futbol sahası tamamlandı.   AMATÖR LİG MAÇLARI YAPILABİLECEK Mollafenari’de yaşayan halkın spor ihtiyacını karşılamak için FİFA standartlarında modern bir futbol sahası yaptı. 45X90 metre ebatlarında inşa edilen sentetik çim sahada amatör lig maçları oynanabilecek. Bir bölümünde 400 kişilik çelik tribün yer alan sahada gece maçlarının yapılabilmesi için aydınlatma da yer alıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze Mollafenari Mahallesi’ne inşa ettiği futbol sahası tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın spor yapması için ihtiyaç duyduğu alanları kente kazandırmaya devam ediyor. Hayata geçirilen spor tesislerinde vatandaşlar spor yaparak günün her saatinde stres atma imkânı buluyorlar. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bu sahalardan birini de Gebze Mollafenari Mahallesi’ne kazandırdı. Yaklaşık bin kişinin yaşadığı mahalleye yapılan FİFA standartlarında futbol sahası tamamlandı.

 

AMATÖR LİG MAÇLARI YAPILABİLECEK

Mollafenari’de yaşayan halkın spor ihtiyacını karşılamak için FİFA standartlarında modern bir futbol sahası yaptı. 45X90 metre ebatlarında inşa edilen sentetik çim sahada amatör lig maçları oynanabilecek. Bir bölümünde 400 kişilik çelik tribün yer alan sahada gece maçlarının yapılabilmesi için aydınlatma da yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.