19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze 23 Nisan’ı kutladı!

Gebze 23.04.2019 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze 23 Nisan’ı kutladı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de büyük bir coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Gebze’de 23 Nisan törenleri Gebze Kent Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma töreninin ardından ise Gebze Kapalı Spor salonuna geçilerek Fevzi Çakmak İlkokulu’nun hazırlamış olduğu gösteriler izlendi. KARDEŞLİK TOHUMLARI Gebze Kapalı Spor Salonunda başlayan kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Ali Alpagut ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmaları ile tören devam etti. Doğan konuşmasında şunları söyledi, ‘’Bugün milli iradenin temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıl dönümü kutlamanın sonsuz gururu, mutluluğu ve coşkusu içindeyiz. Sevgili çocuklar dünya çocukları ile birlikte her yıl kutlamakta olduğumuz bu anlamlı bayram sevgi, kardeşlik ve dostluk tohumlarını tüm Dünya’ya ekmektedir. Demokrasi, sevgi ve hoşgörü çiçekleri sizlerle büyümektedir, büyüyecektir ve kokusu tüm Dünya’yı saracaktır. ‘’   AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE!  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de büyük bir coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Gebze’de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Gebze’de 23 Nisan törenleri Gebze Kent Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile başladı. Çelenk sunma töreninin ardından ise Gebze Kapalı Spor salonuna geçilerek Fevzi Çakmak İlkokulu’nun hazırlamış olduğu gösteriler izlendi.

KARDEŞLİK TOHUMLARI

Gebze Kapalı Spor Salonunda başlayan kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Ali Alpagut ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmaları ile tören devam etti. Doğan konuşmasında şunları söyledi, ‘’Bugün milli iradenin temsilcisi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin temellerinin atıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıl dönümü kutlamanın sonsuz gururu, mutluluğu ve coşkusu içindeyiz. Sevgili çocuklar dünya çocukları ile birlikte her yıl kutlamakta olduğumuz bu anlamlı bayram sevgi, kardeşlik ve dostluk tohumlarını tüm Dünya’ya ekmektedir. Demokrasi, sevgi ve hoşgörü çiçekleri sizlerle büyümektedir, büyüyecektir ve kokusu tüm Dünya’yı saracaktır. ‘’

  AYRINTILAR YARIN Kİ GAZETEMİZDE!  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.