19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze 7/24 Spor Yapacak

Siyaset 01.02.2019 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze 7/24 Spor Yapacak

Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Gebze'nin dört dörtlük bir spor kenti kimliğine bürünmesini en önemli hedefi olduğunu belirtti.

Ak partili Belediye Başkan Adayı Büyükgöz, "Spor sahaları, stadyumlar, spor salonları, yüzme havuzları yapmak önemli. Anacak daha önemlisisi bu mekanlardan verim alabilmek. Yaşlısını, gencini, kadınını oraya getirip spor yapmlarını sağlamak. Yapılan fiziki mekanların her kesime hitap edecek donanımlara sahip olması gerekir. Ülkemizde spor yapan kitle sayıları Ak Parti döneminde fiziki mekanların ve bu mekanların donanımları ile artmıştır. Ama yine de yeterli görmüyorum. 80 milyon nüfusa sahip ülkemizde 680 Bin lisanlı sporcu sayısı olması yetersizliktir. Bu atılımları sağlayacak projlerin hayata geçmesi yönünde çalışmalar yapıyorum. Kent insanı 7/24 spor yapacak ve sporu yaşayacak bir kent kimliğine bürünmek adına plan ve projeleri hayata geçireceğiz."dedi Haber: Adnan Ayvaz
Ak Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz Gebze'nin dört dörtlük bir spor kenti kimliğine bürünmesini en önemli hedefi olduğunu belirtti.

Ak partili Belediye Başkan Adayı Büyükgöz, "Spor sahaları, stadyumlar, spor salonları, yüzme havuzları yapmak önemli. Anacak daha önemlisisi bu mekanlardan verim alabilmek. Yaşlısını, gencini, kadınını oraya getirip spor yapmlarını sağlamak. Yapılan fiziki mekanların her kesime hitap edecek donanımlara sahip olması gerekir. Ülkemizde spor yapan kitle sayıları Ak Parti döneminde fiziki mekanların ve bu mekanların donanımları ile artmıştır. Ama yine de yeterli görmüyorum. 80 milyon nüfusa sahip ülkemizde 680 Bin lisanlı sporcu sayısı olması yetersizliktir. Bu atılımları sağlayacak projlerin hayata geçmesi yönünde çalışmalar yapıyorum. Kent insanı 7/24 spor yapacak ve sporu yaşayacak bir kent kimliğine bürünmek adına plan ve projeleri hayata geçireceğiz."dedi

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.