Gebze Adliyesi'nde olağanüstü durum

Gebze 06.01.2017 - 17:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Adliyesi'nde olağanüstü durum

İzmir Adliyesi önünde dün meydana gelen terör saldırısının ardından Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Adliye Sarayında güvenlik önlemleri arttırıldı.

İzmir Adliyesi önünde dün gerçekleşen hain terör saldırısında 1 polis ve 1 mübaşirin şehit olması ve 9 kişinin de yaralanmasının ardından Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Adliye Sarayında güvenlik önlemleri arttırıldı. Adliye sarayı önünde bulunan açık otopark alanına hiçbir şekilde araç parkı yapılmasına izin verilmedi. Adliyeye araçları ile gelen vatandaşlar, arabaları arandıktan sonra kapalı otoparka yönlendiriliyor. Adliye girişlerinde ise vatandaşlar, <a target="_blank" class="keyword-sd" data-cke-saved-href="http://www.incehesap.com/cep-telefonu-fiyatlari/" href="http://www.incehesap.com/cep-telefonu-fiyatlari/" title="En ucuz telefon fiyatları incehesap.com" da'="" style="box-sizing: border-box; color: rgb(51, 51, 51); text-decoration: none; display: -webkit-inline-box; font-family: Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 18px;">telefon, çakmak, kemer dahil üzerilerinde bulunan bütün metal eşyaları bırakıp x-ray cihazlarından geçtikten sonra adliyeye giriş yapabiliyor.
İzmir Adliyesi önünde dün meydana gelen terör saldırısının ardından Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan Adliye Sarayında güvenlik önlemleri arttırıldı.

İzmir Adliyesi önünde dün gerçekleşen hain terör saldırısında 1 polis ve 1 mübaşirin şehit olması ve 9 kişinin de yaralanmasının ardından Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Adliye Sarayında güvenlik önlemleri arttırıldı. Adliye sarayı önünde bulunan açık otopark alanına hiçbir şekilde araç parkı yapılmasına izin verilmedi. Adliyeye araçları ile gelen vatandaşlar, arabaları arandıktan sonra kapalı otoparka yönlendiriliyor.

Adliye girişlerinde ise vatandaşlar, <a target="_blank" class="keyword-sd" data-cke-saved-href="http://www.incehesap.com/cep-telefonu-fiyatlari/" href="http://www.incehesap.com/cep-telefonu-fiyatlari/" title="En ucuz telefon fiyatları incehesap.com" da'="" style="box-sizing: border-box; color: rgb(51, 51, 51); text-decoration: none; display: -webkit-inline-box; font-family: Roboto, &quot;Helvetica Neue&quot;, Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 18px;">telefon, çakmak, kemer dahil üzerilerinde bulunan bütün metal eşyaları bırakıp x-ray cihazlarından geçtikten sonra adliyeye giriş yapabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.