Gebze AGD’den Güner’e davet!

Gebze 29.11.2019 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze AGD’den Güner’e davet!

Gebze Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner’i makamında ziyaret etti. Türkiye genelinde “Sevgi ve Kardeşliğin Teminatıyız” sloganıyla ülkenin en büyük gençlik organizasyonlarından birisi olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gebze Şube’sinin Başkanı Mehmet Coşkun ve ilçe yöneticileri Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner’i makamında ziyaret etti. “SEVGİ VE KARDEŞLİĞİN TEMİNATIYIZ” AGD Gebze Şube Başkanı Coşkun, gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Güner’e kısa bir bilgi verdi. Başkan Coşkun, ülkenin en büyük gençlik hareketi olduklarının altını çizerek, “Siyer-i Nebi yarışmasından, Kaşif programlarımızdan, eğitim kamplarımızdan, 31 Aralık Mekke’nin fethi programlarımızdan bahsettik. Sayın Başkanı 31 Aralık akşamı programımızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirterek davet ettik. Bundan sonra ki gençlere yönelik çalışmalarda Belediye ile nasıl koordineli ve kontak halinde olabiliriz bunun değerlendirmesini yaptık” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Güner’de gerçekleşen ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek, gençlere yönelik çalışmalara her zaman destek olmaya çalışacaklarını bu ülkenin geleceğine bir taş koymak için eek sarf edenlerin her zaman yanında olduklarını söyleyerek çalışmalarında AGD Gebze şubesine başarılar diledi.

Gebze Anadolu Gençlik Derneği İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze Belediye Başkan yardımcısı Selamet Güner’i makamında ziyaret etti. Türkiye genelinde “Sevgi ve Kardeşliğin Teminatıyız” sloganıyla ülkenin en büyük gençlik organizasyonlarından birisi olan Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gebze Şube’sinin Başkanı Mehmet Coşkun ve ilçe yöneticileri Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Selamet Güner’i makamında ziyaret etti.

“SEVGİ VE KARDEŞLİĞİN TEMİNATIYIZ”

AGD Gebze Şube Başkanı Coşkun, gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Güner’e kısa bir bilgi verdi. Başkan Coşkun, ülkenin en büyük gençlik hareketi olduklarının altını çizerek, “Siyer-i Nebi yarışmasından, Kaşif programlarımızdan, eğitim kamplarımızdan, 31 Aralık Mekke’nin fethi programlarımızdan bahsettik. Sayın Başkanı 31 Aralık akşamı programımızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirterek davet ettik. Bundan sonra ki gençlere yönelik çalışmalarda Belediye ile nasıl koordineli ve kontak halinde olabiliriz bunun değerlendirmesini yaptık” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Güner’de gerçekleşen ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade ederek, gençlere yönelik çalışmalara her zaman destek olmaya çalışacaklarını bu ülkenin geleceğine bir taş koymak için eek sarf edenlerin her zaman yanında olduklarını söyleyerek çalışmalarında AGD Gebze şubesine başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.