Gebze AK Gençlik Karar İçin Ankara Yolunda

Gebze 12.12.2017 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze AK Gençlik Karar İçin Ankara Yolunda

AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkan adaylığı için genç aday adayları Ankara yoluna çıktı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları kongresi öncesi aday adayları, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile Ankara yoluna çıktı. Mevcut Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara yaş sınırında dolayı tekrar aday olamayacak. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaptığı açıklamada, “Gebze gençlik kollarımızın başkan aday adayları için Ankara yolundayız. BU AKŞAM AÇIKLAYACAĞIZ Kardeşlerimizi genel merkez gençlik kolları başkanımızla görüştüreceğiz. Aday Adaylarımız; Selami Şerifalioğlu, Enes Altuntaş, Ayhan Yılmaz, Akif Katı, Emrah Göncü.” ifadelerine yer verdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın bu akşam gençlik kolları adayının açıklanacağını belirtmesinin ardından, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nda heyecanlı gözler bu akşama çevrildi. 
AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkan adaylığı için genç aday adayları Ankara yoluna çıktı.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları kongresi öncesi aday adayları, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ile Ankara yoluna çıktı. Mevcut Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara yaş sınırında dolayı tekrar aday olamayacak. AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yaptığı açıklamada, “Gebze gençlik kollarımızın başkan aday adayları için Ankara yolundayız.

BU AKŞAM AÇIKLAYACAĞIZ

Kardeşlerimizi genel merkez gençlik kolları başkanımızla görüştüreceğiz. Aday Adaylarımız; Selami Şerifalioğlu, Enes Altuntaş, Ayhan Yılmaz, Akif Katı, Emrah Göncü.” ifadelerine yer verdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın bu akşam gençlik kolları adayının açıklanacağını belirtmesinin ardından, AK Parti Gebze İlçe Gençlik Kolları’nda heyecanlı gözler bu akşama çevrildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.