19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Ak Kadınlardan Şehitlerimiz İçin Mevlid

Gebze 16.02.2018 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Ak Kadınlardan Şehitlerimiz İçin Mevlid

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı nezdinde Ak Parti Kadın Kolları Şehitlerimiz için anlamlı bir programa imza atıyor.

TSK, ülkemizin sınır güvenliği için Afrin’de Zeytin dalı operasyonunu başarılı bir şekilde sürdürürken, AK Parti Teşkilatları da aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatma ve ailelerine sahip çıkma adına üzerine düşeni yapıyor. Bu kapsamda Gebze Ak Parti İlçe Kadın Kolları’nın organizasyonuyla 18 Şubat Pazar günü, Mevlid-i Şerif programı organize edilecek. Çoban Mustafa Paşa Cami’nde yapılacak Mevlid-i Şerif ve anma programı saat 12.00’de başlayacak.  GEBZELİ ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILACAK Gebze Bölgesi’nde ki tüm Şehit Ailelerinin davet edildiği programda Kuran-ı Kerim Tilaveti, sohbet ve Öğle namazı sonrası ikramda bulunulacak AK Parti Teşkilatı aynı zamanda Hatim Duası yaptıracak. 22 Mahalle Teşkilatı ve köy temsilciliklerinde şehitlerimiz için Hatim okutan AK Parti Gebze, böylelikle hem Şehitlerimizin hatırasına sahip çıkacak hem de Kahraman Mehmetçiklerimize de güçlü bir manevi destek verecek. Mevlid Programına tüm Gebzelileri davet eden AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Ülkemizin istiklal mücadelesi verdiği böyle bir dönemde, geçmişten bugüne vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi dualarla anacağız. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Ailelerini de böyle bir programla ağırlayarak her daim yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Gerek Terörle mücadelede gerek vatan savunmasında ve gerekse 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, Gebzeli hemşerilerimizi de düzenlediğimiz programa davet ediyoruz.”dedi.  GENÇLERİMİZ ÖRNEK OLUYOR    İl gençlik kolları kongremizde Sayın Cumhurbaşkanımıza yapmış oldukları “Reis bizi Afrine götür” tezahüratıyla ülke gündemine oturan Gebze Ak Parti İlçe Gençlik Kolları da Gebze’mizi Türk bayraklarıyla donatarak programa destek vermektedir. Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz “Böylesi önemli bir günde tüm Gebze gençliği olarak birlik beraberlik içerisinde şehit ailelerimize destek olmamız gerekmektedir. Bu nedenle tüm Gebze gençliğini ve halkımızı programımıza davet ediyoruz.” diye açıklamada bulundu. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ Programı düzenleyen AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ise Şehitlerimizin ve Ailelerinin başımızın tacı olduğunu ifade ederek “Bizlere sevgimizi ve yüreğimizi başımızın tacı olan Şehit Aileleriyle paylaşmalıyız. Devletimizin başta Afrin olmak üzere terör örgütleriyle amansız bir şekilde mücadele ettiği bir dönemde bizler her zaman güvenlik güçlerimizin ve devletimizin yanındayız. Şehit Ailelerimiz için de üzerimize düşen her desteği sağlamak bizlerin onlara karşı borcu. Şehitlerimiz için okuttuğumuz hatimlerin duasının yapılacağı da mevlit programına tüm halkımızı davet ediyoruz.”diye konuştu.
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı nezdinde Ak Parti Kadın Kolları Şehitlerimiz için anlamlı bir programa imza atıyor.

TSK, ülkemizin sınır güvenliği için Afrin’de Zeytin dalı operasyonunu başarılı bir şekilde sürdürürken, AK Parti Teşkilatları da aziz şehitlerimizin hatırasını yaşatma ve ailelerine sahip çıkma adına üzerine düşeni yapıyor. Bu kapsamda Gebze Ak Parti İlçe Kadın Kolları’nın organizasyonuyla 18 Şubat Pazar günü, Mevlid-i Şerif programı organize edilecek. Çoban Mustafa Paşa Cami’nde yapılacak Mevlid-i Şerif ve anma programı saat 12.00’de başlayacak. 


GEBZELİ ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILACAK
Gebze Bölgesi’nde ki tüm Şehit Ailelerinin davet edildiği programda Kuran-ı Kerim Tilaveti, sohbet ve Öğle namazı sonrası ikramda bulunulacak AK Parti Teşkilatı aynı zamanda Hatim Duası yaptıracak. 22 Mahalle Teşkilatı ve köy temsilciliklerinde şehitlerimiz için Hatim okutan AK Parti Gebze, böylelikle hem Şehitlerimizin hatırasına sahip çıkacak hem de Kahraman Mehmetçiklerimize de güçlü bir manevi destek verecek. Mevlid Programına tüm Gebzelileri davet eden AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Ülkemizin istiklal mücadelesi verdiği böyle bir dönemde, geçmişten bugüne vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi dualarla anacağız. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan Ailelerini de böyle bir programla ağırlayarak her daim yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Gerek Terörle mücadelede gerek vatan savunmasında ve gerekse 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, Gebzeli hemşerilerimizi de düzenlediğimiz programa davet ediyoruz.”dedi. 


GENÇLERİMİZ ÖRNEK OLUYOR
   İl gençlik kolları kongremizde Sayın Cumhurbaşkanımıza yapmış oldukları “Reis bizi Afrine götür” tezahüratıyla ülke gündemine oturan Gebze Ak Parti İlçe Gençlik Kolları da Gebze’mizi Türk bayraklarıyla donatarak programa destek vermektedir. Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz “Böylesi önemli bir günde tüm Gebze gençliği olarak birlik beraberlik içerisinde şehit ailelerimize destek olmamız gerekmektedir. Bu nedenle tüm Gebze gençliğini ve halkımızı programımıza davet ediyoruz.” diye açıklamada bulundu.


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Programı düzenleyen AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Cebelli Önder ise Şehitlerimizin ve Ailelerinin başımızın tacı olduğunu ifade ederek “Bizlere sevgimizi ve yüreğimizi başımızın tacı olan Şehit Aileleriyle paylaşmalıyız. Devletimizin başta Afrin olmak üzere terör örgütleriyle amansız bir şekilde mücadele ettiği bir dönemde bizler her zaman güvenlik güçlerimizin ve devletimizin yanındayız. Şehit Ailelerimiz için de üzerimize düşen her desteği sağlamak bizlerin onlara karşı borcu. Şehitlerimiz için okuttuğumuz hatimlerin duasının yapılacağı da mevlit programına tüm halkımızı davet ediyoruz.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.