19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Anadolu İHL’ye konferans salonu

Gebze 15.03.2016 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Anadolu İHL’ye konferans salonu

Başkan Köşker’den eğitime destek

Gebze Belediyesi tarafından eksikleri tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulan Gebze Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Harun Kasap Konferans Salonu’nun açılışı, Başkan Köşker’in yanı sıra okul idarecileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. KÖŞKER’E DESTEK TEŞEKKÜRÜ Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eğitime ve okullara desteği sürüyor. Gebze Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen konferans salonu törenle hizmete açıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra konferans salonunun açılışına, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okulun eski öğretmenlerinden merhum Harun Kasap’ın adının yaşatılacağı konferans salonunun açılışı Kur’an tilaveti ve dua ile başladı. Programda açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, eğitime verdiği desteklerden ve katkılardan ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Demirel’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, Başkan Köşker ve ekibini desteklerinden ötürü kutlayarak açılışı yapılan salonun hayırlı olması temennilerini iletti. Tüm eksikleri Gebze Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen Gebze Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Harun Kasap Konferans Salonu’nun açılışında selamlama  konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, imkanlar ölçeğinde Gebze’de eğitime ve okullara destek vermeyi sürdürdüklerine değindi. Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınayan ve saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Köşker, “Bizler belediye olarak asli belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında da eğitime ve ilçemizdeki okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz. HAYIRLI UĞURLU OLSUN Her zaman söylerim; bir erkek bir kişiyi eğitir, bir bayan kendisini, çocuklarını, ailesini eğitir. Kız çocuklarının okutulması bunun için çok önemli ve elzemdir. Geleceğin liderleri, siz değerli kardeşlerimizin arasından çıkacaktır. Bizler de sizlerin eğitim çalışmalarında yanınızda ve destekçiniz olmak üzere hizmetinizdeyiz. Bu güzel salonun nice hayırlı etkinliklere ve ilim, irfan dolu çalışmalara ev sahipliği yapması dileğiyle hayırlı olmasını diliyorum. Güle güle kullanın. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Köşker’e, katkılarından ötürü okul idarecileri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Törene katılan protokol, Harun Kasap Konferans salonun açılış kurdelesini birlikte kesti. Konferans salonun ilk etkinliğinde Yrd. Doç. Dr. Nihal Şahin Utku, salonu dolduran öğrencilere ‘tarihin öznesi olmak’ konulu bir konferans verdi.
Başkan Köşker’den eğitime destek

Gebze Belediyesi tarafından eksikleri tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulan Gebze Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Harun Kasap Konferans Salonu’nun açılışı, Başkan Köşker’in yanı sıra okul idarecileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

KÖŞKER’E DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in eğitime ve okullara desteği sürüyor. Gebze Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’nin Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen konferans salonu törenle hizmete açıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in yanı sıra konferans salonunun açılışına, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Okulun eski öğretmenlerinden merhum Harun Kasap’ın adının yaşatılacağı konferans salonunun açılışı Kur’an tilaveti ve dua ile başladı. Programda açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, eğitime verdiği desteklerden ve katkılardan ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Demirel’in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı Zorlu, Başkan Köşker ve ekibini desteklerinden ötürü kutlayarak açılışı yapılan salonun hayırlı olması temennilerini iletti. Tüm eksikleri Gebze Belediyesi tarafından tamamlanarak hizmete hazır hale getirilen Gebze Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi Harun Kasap Konferans Salonu’nun açılışında selamlama  konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, imkanlar ölçeğinde Gebze’de eğitime ve okullara destek vermeyi sürdürdüklerine değindi. Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınayan ve saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Köşker, “Bizler belediye olarak asli belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında da eğitime ve ilçemizdeki okullarımıza desteğimizi sürdürüyoruz.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Her zaman söylerim; bir erkek bir kişiyi eğitir, bir bayan kendisini, çocuklarını, ailesini eğitir. Kız çocuklarının okutulması bunun için çok önemli ve elzemdir. Geleceğin liderleri, siz değerli kardeşlerimizin arasından çıkacaktır. Bizler de sizlerin eğitim çalışmalarında yanınızda ve destekçiniz olmak üzere hizmetinizdeyiz. Bu güzel salonun nice hayırlı etkinliklere ve ilim, irfan dolu çalışmalara ev sahipliği yapması dileğiyle hayırlı olmasını diliyorum. Güle güle kullanın. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Köşker’e, katkılarından ötürü okul idarecileri tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Törene katılan protokol, Harun Kasap Konferans salonun açılış kurdelesini birlikte kesti. Konferans salonun ilk etkinliğinde Yrd. Doç. Dr. Nihal Şahin Utku, salonu dolduran öğrencilere ‘tarihin öznesi olmak’ konulu bir konferans verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.