Gebze Artvin dernek başkanından skandal paylaşım!

Gebze 08.04.2019 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Artvin dernek başkanından skandal paylaşım!

Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alkan sosyal medya hesabı üzerinden skandal bir paylaşıma imza attı. Başkan Alkan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma yırtık kot giyen kadınların olduğu bir fotoğraf ekledi. Alkan paylaşımına, “Hayvanat bahçesinden kaçan kaplan tarafından üstleri parçalanan kızlar bulundu” notunu düştü. Söz konusu paylaşım kamuoyunda büyük tepkilere yol açtı. Bende bir kadın olarak Alkan’ı yaptığı saygısız paylaşımdan dolayı kınıyorum! KÜBRA AKABALI     Söz konusu paylaşımı yapan Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alkan 

Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alkan sosyal medya hesabı üzerinden skandal bir paylaşıma imza attı. Başkan Alkan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma yırtık kot giyen kadınların olduğu bir fotoğraf ekledi. Alkan paylaşımına, “Hayvanat bahçesinden kaçan kaplan tarafından üstleri parçalanan kızlar bulundu” notunu düştü. Söz konusu paylaşım kamuoyunda büyük tepkilere yol açtı. Bende bir kadın olarak Alkan’ı yaptığı saygısız paylaşımdan dolayı kınıyorum!

KÜBRA AKABALI

 

 

Söz konusu paylaşımı yapan Gebze Artvinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Osman Alkan 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.