Gebze Barış Elçisini unutmadı

30.11.2015 - 14:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Barış Elçisini unutmadı

Diyarbakır’da düzenlenen saldırı sonucunda hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için Gebze’de yürüyüş düzenlendi

Diyarbakır’da düzenlenen saldırı sonucunda hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için Gebze’de yürüyüş düzenlendi. Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, Gebze'de düzenlenen ve birçok STK temsilciliğinin katıldığı yürüyüş ile anıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yürüyüş Gebze Trafo Meydanı'ndan başlayarak, kent meydanında sona erdi. Yürüyüş sırasında polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşe CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, HDP Gebze İlçe eşbaşkanı Mehmet Zeki Üren, Eğitim-Sen Gebze İlçe Başkanı Güngör İrdem, Kocaeli Barosu Gebze Temsilciliği Başkanı Av.Faruk Hezer ile baro üyesi avukatlar da katıldı. Yürüyüşün ardından açıklama yapan ve Tahir Elçi’ye yapılan saldırıyı kınayan Gebze Barosu'na bağlı Avukat Zakire Dündar Aydın, “Bilinmelidir ki demokrasinin, özgürlüklerin tamamen askıya alınması hedefiyle hareket edenler, bu amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Gebze Emek ve Demokrasi Güçleri olarak, barışın ve kardeşliğin ‘Elçi’sini katledenleri bir kez daha nefretle kınıyoruz. Tahir Elçi’nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Elçi’yi hedef alan suikastta hayatını kaybeden polis memurlarının ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, tüm yaralılara acil şifa diliyoruz” dedi. Yürüyüşü gerçekleştiren grup yapılan basın açıklamasının ardından olaysız bir şeklide dağıldı.
Diyarbakır’da düzenlenen saldırı sonucunda hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için Gebze’de yürüyüş düzenlendi

Diyarbakır’da düzenlenen saldırı sonucunda hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi için Gebze’de yürüyüş düzenlendi. Diyarbakır’da uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, Gebze'de düzenlenen ve birçok STK temsilciliğinin katıldığı yürüyüş ile anıldı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı yürüyüş Gebze Trafo Meydanı'ndan başlayarak, kent meydanında sona erdi. Yürüyüş sırasında polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemi aldı. Yürüyüşe CHP Gebze İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, HDP Gebze İlçe eşbaşkanı Mehmet Zeki Üren, Eğitim-Sen Gebze İlçe Başkanı Güngör İrdem, Kocaeli Barosu Gebze Temsilciliği Başkanı Av.Faruk Hezer ile baro üyesi avukatlar da katıldı.


Yürüyüşün ardından açıklama yapan ve Tahir Elçi’ye yapılan saldırıyı kınayan Gebze Barosu'na bağlı Avukat Zakire Dündar Aydın, “Bilinmelidir ki demokrasinin, özgürlüklerin tamamen askıya alınması hedefiyle hareket edenler, bu amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Gebze Emek ve Demokrasi Güçleri olarak, barışın ve kardeşliğin ‘Elçi’sini katledenleri bir kez daha nefretle kınıyoruz. Tahir Elçi’nin ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Elçi’yi hedef alan suikastta hayatını kaybeden polis memurlarının ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, tüm yaralılara acil şifa diliyoruz” dedi. Yürüyüşü gerçekleştiren grup yapılan basın açıklamasının ardından olaysız bir şeklide dağıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.