Gebze, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği'nde

Gebze 28.09.2018 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze, Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği'nde

Kastamonu Üniversitesi'nde (KÜ) Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Toplantısı yapıldı.

Rektörlük binasında düzenlenen toplantıda, Kastamonu, Bolu, Bartın, Düzce, Gebze, Karabük, Zonguldak, Sakarya ve Bilecik'teki üniversitelerin rektörleri bir araya geldi. Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yaptığı konuşmada, dönem toplantılarının ikincisini düzenlediklerini hatırlattı. Toplantıdan alınacak kararların uygulanması temennisinde bulunan Rektör Alişarlı, "Her bir üniversitenin belli yetenekleri, belli kabiliyeti, belli donanımı ve tecrübeleri var. Aynı zamanda toplantı sayesinde bunları paylaşmış olacağız. Karşılıklı bir bilgi alışverişi olacak ve faydaya dönüşecek diye umut ediyorum." diye konuştu. KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ise, toplantının Kastamonu'da yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Toplantıya, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Düzce ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş katıldı.
Kastamonu Üniversitesi'nde (KÜ) Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Toplantısı yapıldı.

Rektörlük binasında düzenlenen toplantıda, Kastamonu, BoluBartınDüzceGebzeKarabükZonguldakSakarya ve Bilecik'teki üniversitelerin rektörleri bir araya geldi.

Batı Karadeniz Üniversiteleri Birliği Dönem Başkanı ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, yaptığı konuşmada, dönem toplantılarının ikincisini düzenlediklerini hatırlattı.

Toplantıdan alınacak kararların uygulanması temennisinde bulunan Rektör Alişarlı, "Her bir üniversitenin belli yetenekleri, belli kabiliyeti, belli donanımı ve tecrübeleri var. Aynı zamanda toplantı sayesinde bunları paylaşmış olacağız. Karşılıklı bir bilgi alışverişi olacak ve faydaya dönüşecek diye umut ediyorum." diye konuştu.

KÜ Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın ise, toplantının Kastamonu'da yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Toplantıya, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UzunDüzce ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.