19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Belediye Başkan Yardımcılığına sürpriz isim mi?

Gebze 09.03.2016 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Belediye Başkan Yardımcılığına sürpriz isim mi?

Gebze Belediye Başkan Yardımcılığına sürpriz isim mi gelecek

Orhan Sipahioğlu'nun ayrılmasıyla birlikte Gebze Kamuoyu onun yerine kimin  Gebze Belediye Başkan yardımcısı olacağını merak ederken, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker'in son günlerde Çayırova eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş ile birlikte programlara katılması, basın ve sivil toplum kuruluşu yapması siyasi kulislerde ' Köşker'in yeni başkan yardımcısı Ziyaettin Akbaş'mı olacak şeklinde yankı buldu. Öte taraftan Gebze Belediye Meclisinin kıdemli üyesi Oya Tunçel'in ve köylerden sorumlu meclis üyesi Sadık Güvenç'in DYP kökeninden gelmeleri, yine DYP kökeninden gelen Ziyaettin Akbaş'a referans olup olmadığı ise bir diğer merak konusu.
Gebze Belediye Başkan Yardımcılığına sürpriz isim mi gelecek

Orhan Sipahioğlu'nun ayrılmasıyla birlikte Gebze Kamuoyu onun yerine kimin  Gebze Belediye Başkan yardımcısı olacağını merak ederken, Gebze belediye başkanı Adnan Köşker'in son günlerde Çayırova eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş ile birlikte programlara katılması, basın ve sivil toplum kuruluşu yapması siyasi kulislerde ' Köşker'in yeni başkan yardımcısı Ziyaettin Akbaş'mı olacak şeklinde yankı buldu.

Öte taraftan Gebze Belediye Meclisinin kıdemli üyesi Oya Tunçel'in ve köylerden sorumlu meclis üyesi Sadık Güvenç'in DYP kökeninden gelmeleri, yine DYP kökeninden gelen Ziyaettin Akbaş'a referans olup olmadığı ise bir diğer merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.