Gebze Belediye Meclisi yoğun geçecek

Gebze 05.08.2020 - 15:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Belediye Meclisi yoğun geçecek

Gebze Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yarın Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlık edeceği toplantı, 16.00’da başlayacak. Mecliste; Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül'ün isminin bir caddeye verilmesi görüşülecek. Mecliste bir de Gebze’nin uzun yılardır kanayan yarası olan Hürriyet Yavuz Selim Mahallelerinin, Çevre Şehircilik bakanlığı tarafından proje alan ilan edilen ve Belediye mülkiyetinde bulunan parsellerin 6292 Sayılı Yasanın 8. Maddesince hak sahiplerine (kullanıcılara) satışının yapılması için Gebze Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından teklif verilecek.

Gebze Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yarın Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün başkanlık edeceği toplantı, 16.00’da başlayacak. Mecliste; Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de PKK'lı teröristlerin erzak çaldığını ihbar edip, güvenlik güçlerine yer gösterirken açılan ateşle şehit olan Eren Bülbül'ün isminin bir caddeye verilmesi görüşülecek. Mecliste bir de Gebze’nin uzun yılardır kanayan yarası olan Hürriyet Yavuz Selim Mahallelerinin, Çevre Şehircilik bakanlığı tarafından proje alan ilan edilen ve Belediye mülkiyetinde bulunan parsellerin 6292 Sayılı Yasanın 8. Maddesince hak sahiplerine (kullanıcılara) satışının yapılması için Gebze Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından teklif verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.