GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Belediyesi acıyı paylaştı!

Gebze 26.01.2020 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Belediyesi acıyı paylaştı!

Türkiye, önceki akşam saat 20.55'te Elazığ'dan gelen son dakika deprem haberiyle sarsıldı. 6.8 şiddetindeki deprem Türkiye’yi yasa boğdu. Elazığ Sivrice'de 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası şu an için onlarca vatandaşımız hayatını kaybederken Gebze Belediyesi'de yaşanan acıya kayıtsız kalmadı. Gebze Belediyesi de Elazığ için seferber olurken gerçekleştirilen yardım kampanyalarına vatandaşlarımız sessiz kalmayarak Elazığ ve çevresine yardım eli uzattılar. Gebze Belediyesi'nin Elazığ depremine kayıtsız kalmayışı ve acıya sessiz kalmamasına vatandaşlarımız da destekleriyle ses oldular.  TATLIKUYU PAZAR ALANINDA TOPLANACAK Gebze Belediyesi Elazığ ve çevresindeki vatandaşlarımızın acısına ortak oldu. Yapılan açıklama şu şekilde “Haydi Gebze Elazığ-Malatya afetzedeleriyle birlik olmaya. Gebze Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde başlatılan yardım kampanyası kapsamında kıymetli hemşerilerimiz, afet bölgesine ulaştırılmak üzere gerekli olan temel ihtiyaç malzemelerini Tatlıkuyu Kapalı Pazaryerine getirebilirsiniz. Kampanya iletişim numarası 4445041”

Türkiye, önceki akşam saat 20.55'te Elazığ'dan gelen son dakika deprem haberiyle sarsıldı. 6.8 şiddetindeki deprem Türkiye’yi yasa boğdu. Elazığ Sivrice'de 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası şu an için onlarca vatandaşımız hayatını kaybederken Gebze Belediyesi'de yaşanan acıya kayıtsız kalmadı. Gebze Belediyesi de Elazığ için seferber olurken gerçekleştirilen yardım kampanyalarına vatandaşlarımız sessiz kalmayarak Elazığ ve çevresine yardım eli uzattılar. Gebze Belediyesi'nin Elazığ depremine kayıtsız kalmayışı ve acıya sessiz kalmamasına vatandaşlarımız da destekleriyle ses oldular. 

TATLIKUYU PAZAR ALANINDA TOPLANACAK

Gebze Belediyesi Elazığ ve çevresindeki vatandaşlarımızın acısına ortak oldu. Yapılan açıklama şu şekilde “Haydi Gebze Elazığ-Malatya afetzedeleriyle birlik olmaya. Gebze Belediyesi ve Kızılay işbirliğinde başlatılan yardım kampanyası kapsamında kıymetli hemşerilerimiz, afet bölgesine ulaştırılmak üzere gerekli olan temel ihtiyaç malzemelerini Tatlıkuyu Kapalı Pazaryerine getirebilirsiniz. Kampanya iletişim numarası 4445041”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.