GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Belediyesi’nde yer değişimi!

Gebze 07.08.2020 - 21:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Belediyesi’nde yer değişimi!

Gebze Belediyesinde 8 müdürün yeri değişti, Yeni başkan yardımcısı göreve başladı. Gebze Belediyesinde uzun zamandır beklenen birimlerarası değişim bugün Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından gerçekleştirildi. Belediye bünyesinde 8 müdürlüğün yeri değiştirilirken 3 olan başkan yardımcılığı 4’e çıkartıldı. Gebze Belediyesinde yeni görevlendirmeler şu şekilde gerçekleşti. Hukuk İşleri : Av. Cahit Polat Dış İlişkiler Müdürü : Ahmet Gökhan Aydın Destek Hizmetleri Müdürü: Hacı Key Mezarlıklar Müdürü: Yalçın Yıldırımtepe Ruhsat ve Denetim Müdürü: Dr. Erhan Horoz Basın Yayın Halkla İlişkiler müdürü: Caner Bebe İşletme ve İştirakler Müdürü: Mehmet Yılmaz Teftiş Kurulu: Burhan Kandemir Teftiş Kurulu Uzman: Hasan Güler Teftiş Kurulu Uzman: Ramazan Kılınç Teftiş Kurulu Uzman: Mehmet Yayla GEBZE BELEDİYESİNE 4. BAŞKAN YARDIMCISI Yerleri değiştirilen müdürler ile birlikte Gebze Belediyesinde 3 olan başkan yardımcılığı da 4’e çıkartıldı. Daha önce İstanbul Büyükşehir belediyesi bünyesinde iken 5 ay önce Gebze Belediyesine geçen Yüksek İnş. Müh. Ali Kaya’da yeni başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.

Gebze Belediyesinde 8 müdürün yeri değişti, Yeni başkan yardımcısı göreve başladı.
Gebze Belediyesinde uzun zamandır beklenen birimlerarası değişim bugün Belediye başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından gerçekleştirildi. Belediye bünyesinde 8 müdürlüğün yeri değiştirilirken 3 olan başkan yardımcılığı 4’e çıkartıldı.

Gebze Belediyesinde yeni görevlendirmeler şu şekilde gerçekleşti.

Hukuk İşleri : Av. Cahit Polat

Dış İlişkiler Müdürü : Ahmet Gökhan Aydın

Destek Hizmetleri Müdürü: Hacı Key

Mezarlıklar Müdürü: Yalçın Yıldırımtepe

Ruhsat ve Denetim Müdürü: Dr. Erhan Horoz

Basın Yayın Halkla İlişkiler müdürü: Caner Bebe
İşletme ve İştirakler Müdürü: Mehmet Yılmaz

Teftiş Kurulu: Burhan Kandemir

Teftiş Kurulu Uzman: Hasan Güler

Teftiş Kurulu Uzman: Ramazan Kılınç

Teftiş Kurulu Uzman: Mehmet Yayla

GEBZE BELEDİYESİNE 4. BAŞKAN YARDIMCISI

Yerleri değiştirilen müdürler ile birlikte Gebze Belediyesinde 3 olan başkan yardımcılığı da 4’e çıkartıldı. Daha önce İstanbul Büyükşehir belediyesi bünyesinde iken 5 ay önce Gebze Belediyesine geçen Yüksek İnş. Müh. Ali Kaya’da yeni başkan yardımcısı olarak görevlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.