Gebze Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet!

Gebze 13.04.2018 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Belediyesi'nden Yeni Bir Hizmet!

Sosyal belediyeciliği kendine ilke edinen Gebze Belediyesi, Gebzelilere yepyeni bir hizmet sunuyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Gebzelilere daha hızlı çözüm üretebilmek adına otomasyon ve tablet sistemine geçiş yaptı.

  Gebze Belediyesi, Gebzelilere yepyeni bir hizmet sunuyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Gebzelilere daha hızlı çözüm üretebilmek adına otomasyon ve tablet sistemine geçiş yaptı. Başvuru, müracaat ve sosyoekonomik araştırmaların tablet bilgisayarlar üzerinden yapılmasıyla; teknolojik imkanlardan azami şekilde faydalanılarak vatandaşların belediyeye yapmış oldukları sosyal yardım müracaatlarının çok daha hızlı sonuçlandırılması, hizmetin verilmesinde daha etkin ve verimli olunması, hatalı ve mükerrer kayıtların önüne geçilmesi hedefleniyor. DİJİTAL ARŞİVLEME Tablet sistemi; sosyal yardım müracaatında bulunan vatandaşların sosyal ve ekonomik incelemelerinin çok hızlı bir şekilde yapılabilmesi, arazide yapılan araştırmalar ve çekilen fotoğrafların sistem üzerinden diğer kullanıcılar tarafından anında görüntülenebilmesi imkanını sunuyor. Ayrıca vatandaşlardan evrak toplama ve arşivleme ortadan kaldırılarak, elektronik arşivleme sistemi hayata geçiriliyor. HİZMET BAŞVURUSU Belediyenin sosyal yardım hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların kent meydanındaki belediye hizmet binası içerisinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne gelerek başvurmaları veya 0(262) 641 78 12 nolu telefonla irtibata geçmeleri yeterli.        
Sosyal belediyeciliği kendine ilke edinen Gebze Belediyesi, Gebzelilere yepyeni bir hizmet sunuyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Gebzelilere daha hızlı çözüm üretebilmek adına otomasyon ve tablet sistemine geçiş yaptı.

 

Gebze Belediyesi, Gebzelilere yepyeni bir hizmet sunuyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Gebzelilere daha hızlı çözüm üretebilmek adına otomasyon ve tablet sistemine geçiş yaptı. Başvuru, müracaat ve sosyoekonomik araştırmaların tablet bilgisayarlar üzerinden yapılmasıyla; teknolojik imkanlardan azami şekilde faydalanılarak vatandaşların belediyeye yapmış oldukları sosyal yardım müracaatlarının çok daha hızlı sonuçlandırılması, hizmetin verilmesinde daha etkin ve verimli olunması, hatalı ve mükerrer kayıtların önüne geçilmesi hedefleniyor.

DİJİTAL ARŞİVLEME

Tablet sistemi; sosyal yardım müracaatında bulunan vatandaşların sosyal ve ekonomik incelemelerinin çok hızlı bir şekilde yapılabilmesi, arazide yapılan araştırmalar ve çekilen fotoğrafların sistem üzerinden diğer kullanıcılar tarafından anında görüntülenebilmesi imkanını sunuyor. Ayrıca vatandaşlardan evrak toplama ve arşivleme ortadan kaldırılarak, elektronik arşivleme sistemi hayata geçiriliyor.

HİZMET BAŞVURUSU

Belediyenin sosyal yardım hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların kent meydanındaki belediye hizmet binası içerisinde bulunan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne gelerek başvurmaları veya 0(262) 641 78 12 nolu telefonla irtibata geçmeleri yeterli.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.