Gebze Belediyesi'ni boş verin!

Kocaeli 05.06.2017 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Belediyesi'ni boş verin!

Gebzespor sevdalılarına, Gebzespor’u çok sevenlere, ‘’Gebzespor için canımı veririm’’ diyenlere sesleniyorum. 400 Bin TL para toplayarak öncelikle bir takım kuralım. Takım sezona başlayarak kampa gitsin, gerisi Allah büyük. Şayet geç kalınırsa, BAL ligi öyle sorunlu ve stresli bir lig ki, ya şampiyon olacaksın ya da küme düşeceksin.   Gebze Ticaret Odası, Gebzespor tesislerinde bulunan personelin ve yemek giderlerini karşılasın, tesiste yemek pişsin, sonrasında Gebzespor sportif başarıyı yakaladığı zaman vergi yapılandırmasını Kocaeli Büyükşehir aracılığıyla ödettirilir.   Bakıldığında şu anda Gebzespor için canını verecek 100 kişiden fazla ortada insan var, ya da vereceğim diyen…Şimdi bu 100 kişiye sesleniyorum! Gebzespor için canınızı vermenize gerek yok. 10 Bin TL vermeniz yeterlidir. Hatta biraz daha küçültüyorum,100 kişi olarak 5’er Bin TL versek 500 Bin TL gibi bir rakam karşımıza çıkıyor. İnanın o zaman Gebzespor için hayat daha kolay ve güzel olacak. Sizde böyle canızı vermemiş olacaksınız.   İsterseniz 100 kişilik isim listesi de yazabilirim. En başa da kendimi yazıyorum. Hatta İlker Çakır şöyle bir şey söylemiş diye duydum: ‘’Kim başkan olursa olsun, 300 Bin TL ben vereceğim’’ İlker Çakır söylemişse verir. Mevcut yönetim de 300 Bin TL toplarsa etti mi 600 Bin TL.   Biz Gebzespor için canını verecekler de 5’er Bin TL’den 500 Bin TL toplarsak, 1 Milyon 100 Bin TL para ediyor.  Vallahi bu takım şampiyon olur, billahi bu takım şampiyon olur.   Başkanın takdir edeceği her paraya başta Ercan Ötünçtemur olmak üzere,  Ali Beykoz, Mehmet Akdemir, Alaettin Çiçek, Ramazan Silin, Özgür Vurur, Özgür Demirtaş, Sinan Yücer gibi hocalar buraya gelir ve çalışır. Bu para meselesi değil, dostluk meselesi. Bu hocaların herhangi birisini getirmek bana ait.   Onun dışında Yusuf Öztürk de son derece tecrübeli ve dostları olan bir kardeşimiz. Kendisinin de çok kaliteli bir hoca getireceğine gönülden inanıyorum. Gebzespor kaliteli bir hoca ile sağlam temel atarak çok daha güzel olacaktır. Zorlamayla bu sene çıkıp ertesi sene geri düşecekse çıkmasına gerek yok. Gebzespor‘u siyasi hesaplarla heba etmeyin!   Biz bunları yaparsak Gebze Belediyesi gereken ilgiyi göstereceğine yürekten inanıyorum. Ama hiçbir şey yapmadan ‘’Belediye şu kadar versin ben yaparım’’ demek bence doğru değil.

Gebzespor sevdalılarına, Gebzespor’u çok sevenlere, ‘’Gebzespor için canımı veririm’’ diyenlere sesleniyorum. 400 Bin TL para toplayarak öncelikle bir takım kuralım. Takım sezona başlayarak kampa gitsin, gerisi Allah büyük.

Şayet geç kalınırsa, BAL ligi öyle sorunlu ve stresli bir lig ki, ya şampiyon olacaksın ya da küme düşeceksin.

 

Gebze Ticaret Odası, Gebzespor tesislerinde bulunan personelin ve yemek giderlerini karşılasın, tesiste yemek pişsin, sonrasında Gebzespor sportif başarıyı yakaladığı zaman vergi yapılandırmasını Kocaeli Büyükşehir aracılığıyla ödettirilir.

 

Bakıldığında şu anda Gebzespor için canını verecek 100 kişiden fazla ortada insan var, ya da vereceğim diyen…Şimdi bu 100 kişiye sesleniyorum! Gebzespor için canınızı vermenize gerek yok. 10 Bin TL vermeniz yeterlidir. Hatta biraz daha küçültüyorum,100 kişi olarak 5’er Bin TL versek 500 Bin TL gibi bir rakam karşımıza çıkıyor. İnanın o zaman Gebzespor için hayat daha kolay ve güzel olacak. Sizde böyle canızı vermemiş olacaksınız.

 

İsterseniz 100 kişilik isim listesi de yazabilirim. En başa da kendimi yazıyorum. Hatta İlker Çakır şöyle bir şey söylemiş diye duydum: ‘’Kim başkan olursa olsun, 300 Bin TL ben vereceğim’’ İlker Çakır söylemişse verir. Mevcut yönetim de 300 Bin TL toplarsa etti mi 600 Bin TL.

 

Biz Gebzespor için canını verecekler de 5’er Bin TL’den 500 Bin TL toplarsak, 1 Milyon 100 Bin TL para ediyor.  Vallahi bu takım şampiyon olur, billahi bu takım şampiyon olur.

 

Başkanın takdir edeceği her paraya başta Ercan Ötünçtemur olmak üzere,  Ali Beykoz, Mehmet Akdemir, Alaettin Çiçek, Ramazan Silin, Özgür Vurur, Özgür Demirtaş, Sinan Yücer gibi hocalar buraya gelir ve çalışır. Bu para meselesi değil, dostluk meselesi. Bu hocaların herhangi birisini getirmek bana ait.

 

Onun dışında Yusuf Öztürk de son derece tecrübeli ve dostları olan bir kardeşimiz. Kendisinin de çok kaliteli bir hoca getireceğine gönülden inanıyorum. Gebzespor kaliteli bir hoca ile sağlam temel atarak çok daha güzel olacaktır. Zorlamayla bu sene çıkıp ertesi sene geri düşecekse çıkmasına gerek yok. Gebzespor‘u siyasi hesaplarla heba etmeyin!

 

Biz bunları yaparsak Gebze Belediyesi gereken ilgiyi göstereceğine yürekten inanıyorum. Ama hiçbir şey yapmadan ‘’Belediye şu kadar versin ben yaparım’’ demek bence doğru değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.