Gebze Belediyesi'nin acı günü

Gebze 16.04.2015 - 09:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Belediyesi'nin acı günü

Gebze Belediyesi personelinden Harun Kırmacı (45) yaşamını yitirdi.

Harun Kırmacı bugün geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı Fatih Devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi. Ak Parti Gebze Osman Yılmaz mahalle başkanı olarak 6 yıl görev yaptıktan sonra Cemalettin Kaflı başkanlığındaki Ak Parti Gebze ilçe yönetiminde yönetim kurlu üyeliği yapan Harun Kırmacı aynı zamanda Gebze Belediyesi'nde çalışıyordu. Harun Kırmacı'nın defin yeri ve tarihi ile ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağı dile getirildi   HEDEFGAZETESİ AİLESİ olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Harun Kırmacı'ya Allahtan rahmet tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz..  
Gebze Belediyesi personelinden Harun Kırmacı (45) yaşamını yitirdi.

Harun Kırmacı bugün geçirdiği kalp krizi sonrasında kaldırıldığı Fatih Devlet hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşama döndürülemedi.

Ak Parti Gebze Osman Yılmaz mahalle başkanı olarak 6 yıl görev yaptıktan sonra Cemalettin Kaflı başkanlığındaki Ak Parti Gebze ilçe yönetiminde yönetim kurlu üyeliği yapan Harun Kırmacı aynı zamanda Gebze Belediyesi'nde çalışıyordu. Harun Kırmacı'nın defin yeri ve tarihi ile ilgili açıklamanın daha sonra yapılacağı dile getirildi

 

Gebze Belediyesi'nin acı günü


HEDEFGAZETESİ AİLESİ olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Harun Kırmacı'ya Allahtan rahmet tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz..
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.