Gebze Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Gebze 07.02.2018 - 16:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla sokak hayvanları ile ilçenin belirli noktalarına hayvan kulübeleri bırakıldı.

Gebze Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının soğuk kış gününde üşümemeleri için ilçenin belirli noktalarını hayvan kulübeleri konuldu. Sokak hayvanları için konulan kulübelerin yanlarına hayvanların aç kalmaması için kedi ve köpek maması, su ve yemek bırakılıyor. Gebze Belediyesi’nin bu çalışmasıyla ilgili olarak vatandaşlar belediyenin önemli bir sosyal belediyecilik hizmeti gerçekleştirdiği ifade ederek, “Gebze Belediyesi’nin sokak hayvanları için böyle bir çalışma yapması çok güzel. Soğuk kış gününde yiyecek ve su bulamayan sokak hayvanlarının belediye tarafından bu şekilde yardım edildiği için başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere tüm belediye yetkililerine teşekkür ederiz.” dediler.   HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatıyla sokak hayvanları ile ilçenin belirli noktalarına hayvan kulübeleri bırakıldı.

Gebze Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının soğuk kış gününde üşümemeleri için ilçenin belirli noktalarını hayvan kulübeleri konuldu. Sokak hayvanları için konulan kulübelerin yanlarına hayvanların aç kalmaması için kedi ve köpek maması, su ve yemek bırakılıyor. Gebze Belediyesi’nin bu çalışmasıyla ilgili olarak vatandaşlar belediyenin önemli bir sosyal belediyecilik hizmeti gerçekleştirdiği ifade ederek, “Gebze Belediyesi’nin sokak hayvanları için böyle bir çalışma yapması çok güzel. Soğuk kış gününde yiyecek ve su bulamayan sokak hayvanlarının belediye tarafından bu şekilde yardım edildiği için başta Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker olmak üzere tüm belediye yetkililerine teşekkür ederiz.” dediler.  

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.