Gebze BİLSEM Polin’i gezdi!

Gebze 15.12.2019 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze BİLSEM Polin’i gezdi!

Gebze Kirazpınar’da yer alan eğitim kurumlarımızdan Gebze Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), 18 kişilik öğrenci gurubu Dilovası’nda Dünya’nın en tanınmış firmalarından olan ve 105 ülkeye su parkları üreten Polin Waterparks’ı ziyaret ettiler. Dilovası GEBKİM’de bulunan üretim tesislerine Gebze BİLSEM müdür yardımcısı İmayettin Durak, sınıf öğretmeni Neslihan Saltaş ve beraberindeki minik öğrencileri Polin Waterparks Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Şöhret Pakiş konuk etti. Fabrika gezisinin yapıldığı ziyarette minik öğrenciler Polin Waterparks Ar-Ge merkezini de ziyaret ederek su kaydıraklarının nasıl projelendirildiğini yakından görme imkânı buldular. Firmanın konferans salonunda ise, firmanın pazarlama ve kurumsal iletişim direktörü Şöhret Pakiş, BİLSEM’li minik öğrencilere Polin Waterparks’ın neler yaptığı ile ilgili keyifli sunum gerçekleştirdi. BİLSEM’Lİ ÇOCUKLARDAN KEYİF ALDIK Polin Waterparks Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Şöhret Pakiş, öğrencilerin ziyaretlerinden memnun olduğunu belirterek, “BİLSEM’le ilk kez tanıştım. Hepsi zeki ve meraklı öğrenciler. Son derece keyif aldık. Anlayabilecekleri şekilde yaptıklarımızı anlattık. Her biri pırıl pırıl çocuklar, bir büyük yetişkin gibi de sorular sordular. Geleceğin tasarımcıları, programcı ve yazılımcıları buradan çıkacak.  Polin olarak ufuklarına biraz olsun katkımız olduysa ne mutlu bize” dedi.

Gebze Kirazpınar’da yer alan eğitim kurumlarımızdan Gebze Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM), 18 kişilik öğrenci gurubu Dilovası’nda Dünya’nın en tanınmış firmalarından olan ve 105 ülkeye su parkları üreten Polin Waterparks’ı ziyaret ettiler.

Dilovası GEBKİM’de bulunan üretim tesislerine Gebze BİLSEM müdür yardımcısı İmayettin Durak, sınıf öğretmeni Neslihan Saltaş ve beraberindeki minik öğrencileri Polin Waterparks Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Şöhret Pakiş konuk etti. Fabrika gezisinin yapıldığı ziyarette minik öğrenciler Polin Waterparks Ar-Ge merkezini de ziyaret ederek su kaydıraklarının nasıl projelendirildiğini yakından görme imkânı buldular. Firmanın konferans salonunda ise, firmanın pazarlama ve kurumsal iletişim direktörü Şöhret Pakiş, BİLSEM’li minik öğrencilere Polin Waterparks’ın neler yaptığı ile ilgili keyifli sunum gerçekleştirdi.

BİLSEM’Lİ ÇOCUKLARDAN KEYİF ALDIK

Polin Waterparks Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Şöhret Pakiş, öğrencilerin ziyaretlerinden memnun olduğunu belirterek, “BİLSEM’le ilk kez tanıştım. Hepsi zeki ve meraklı öğrenciler. Son derece keyif aldık. Anlayabilecekleri şekilde yaptıklarımızı anlattık. Her biri pırıl pırıl çocuklar, bir büyük yetişkin gibi de sorular sordular. Geleceğin tasarımcıları, programcı ve yazılımcıları buradan çıkacak.  Polin olarak ufuklarına biraz olsun katkımız olduysa ne mutlu bize” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.