19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Bölgesi Eğitim Yılına Hazırlanıyor

Gebze 03.09.2018 - 17:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Bölgesi Eğitim Yılına Hazırlanıyor

Gebze, Çayırova ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri, öğretmenler ile bir araya gelerek yeni eğitim yılını değerlendirdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2018-2019 eğitim öğretim yılı eylül dönemi mesleki çalışma programı kapsamında öğretmenlere hitap etti. Gebze, Çayırova ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri de öğretmenler ile bir araya gelerek bakan Selçuk’u canlı yayında dinlediler. Bakan Selçuk konuşmasında, “Öğretmenlerin daha iyi yetişmiş bireyler olarak sistemimize girmesini sağlamak için büyük çaplı öğretmen eğitimi projeleri başlatacağız. ÇOK DAHA BÜYÜK DEĞİŞİM 1970'lerden beri eğitim sisteminin istikametinde bir değişiklik, kayıp var. Bugünlerde daha önemli bu. Bizim için günlük operasyonlarla, şu uygulamayı değiştirelim, iki-üç basamaklı olsun gibi bir dönüşüm değil bu. Çok daha büyük. Sistemin tümüyle dönüştürülmesi gereken bir durumdan söz ediyorum. Türkiye'nin imkânları giderek artıyor.” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bakan Selçuk’un konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürleri yeni eğitim-öğretim yılında verilen kararlar doğrultusunda ilerleneceğini belirttiler. KÜBRA AKABALI  
Gebze, Çayırova ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri, öğretmenler ile bir araya gelerek yeni eğitim yılını değerlendirdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2018-2019 eğitim öğretim yılı eylül dönemi mesleki çalışma programı kapsamında öğretmenlere hitap etti. Gebze, Çayırova ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri de öğretmenler ile bir araya gelerek bakan Selçuk’u canlı yayında dinlediler. Bakan Selçuk konuşmasında, “Öğretmenlerin daha iyi yetişmiş bireyler olarak sistemimize girmesini sağlamak için büyük çaplı öğretmen eğitimi projeleri başlatacağız.

ÇOK DAHA BÜYÜK DEĞİŞİM

1970'lerden beri eğitim sisteminin istikametinde bir değişiklik, kayıp var. Bugünlerde daha önemli bu. Bizim için günlük operasyonlarla, şu uygulamayı değiştirelim, iki-üç basamaklı olsun gibi bir dönüşüm değil bu. Çok daha büyük. Sistemin tümüyle dönüştürülmesi gereken bir durumdan söz ediyorum. Türkiye'nin imkânları giderek artıyor.” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürleri Bakan Selçuk’un konuşmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürleri yeni eğitim-öğretim yılında verilen kararlar doğrultusunda ilerleneceğini belirttiler.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.