19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Bölgesi mahalle mahalle temizleniyor!

Gebze 27.03.2020 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi mahalle mahalle temizleniyor!

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı ülke genelinde başlatılan dezenfekte çalışmaları Gebze Bölgesi’nde de aralıksız olarak sürüyor.

Dilovası Belediyesi Temizlik işlerine bağlı ekipler, Kornavirüs çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor. Kentin her köşesinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Dilovası Belediyesi yaklaşık iki haftadır sürdürdüğü çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşlarını, okulları, parkları, ibadethaneleri, hastaneleri, sağlık ocaklarını, halk otobüsleri ve taksileri, çöp konteynırları, cadde ve sokaklarını temizlemeye devam ediyor.     EKİPLER MAHALLLE MAHALLE ÇALIŞIYOR Çalışmalarını mahallelere yayan Dilovası Belediyesi temizlik ekipleri Diliskelesi Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Temizlik ekipleri Diliskelesi Mahallesi ana arterini ve ara sokaklarını önce tazyikli su ile yıkadı ardından dezenfekte etti. Diliskelesi Mahallesi’nin ardından temizlik ekipleri periyodik olarak tüm mahallelerde ana arter ve ara sokakları önce temizlik ardından da dezenfekte ilaçlama çalışmalarını sürdürecek.     GEBZE’DE EKİPLER VAZİFE BAŞINDA Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında Gebze Belediyesi ekipleri de sokak ve caddeleri özel solüsyonlarla dezenfekte etmeye devam ediyor. Günlerdir büyük bir uğraş vererek çalışmalarına devam eden ekipler, dezenfekte çalışmalarında oldukça titiz davranırken gece gündüz görevlerinin başında yer alıyorlar. Ekipler, günlerdir gösterdikleri mücadeleyle vatandaşlardan tam not alarak vazifelerini eksiksiz gerçekleştiriyorlar. DARICA’DA DA EKİPLER ÇALIŞIYOR Darıca Belediyesi sağlık ekipleri de, korona virüs salgını nedeniyle günlerdir devam ettikleri çalışmalarına her an yenisini ekliyor. Başkan Muzaffer Bıyık’ın talimatları doğrultusunda çalışan ve çalışmaya devam eden temizlik ekipleri Darıca’da her mahalle ve her sokakta dezenfekte çalışmalarına imza atıyorlar. Ekipler, yoğun tempoda gece gündüz çalışırken salgın nedeniyle oldukça hareketli çalışmalara imza atmaya devam ediyorlar.   
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınından dolayı ülke genelinde başlatılan dezenfekte çalışmaları Gebze Bölgesi’nde de aralıksız olarak sürüyor.

Dilovası Belediyesi Temizlik işlerine bağlı ekipler, Kornavirüs çalışmalarını 7/24 aralıksız sürdürüyor. Kentin her köşesinde dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Dilovası Belediyesi yaklaşık iki haftadır sürdürdüğü çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşlarını, okulları, parkları, ibadethaneleri, hastaneleri, sağlık ocaklarını, halk otobüsleri ve taksileri, çöp konteynırları, cadde ve sokaklarını temizlemeye devam ediyor.

 

 

EKİPLER MAHALLLE MAHALLE ÇALIŞIYOR

Çalışmalarını mahallelere yayan Dilovası Belediyesi temizlik ekipleri Diliskelesi Mahallesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Temizlik ekipleri Diliskelesi Mahallesi ana arterini ve ara sokaklarını önce tazyikli su ile yıkadı ardından dezenfekte etti. Diliskelesi Mahallesi’nin ardından temizlik ekipleri periyodik olarak tüm mahallelerde ana arter ve ara sokakları önce temizlik ardından da dezenfekte ilaçlama çalışmalarını sürdürecek.

 

 

GEBZE’DE EKİPLER VAZİFE BAŞINDA

Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında Gebze Belediyesi ekipleri de sokak ve caddeleri özel solüsyonlarla dezenfekte etmeye devam ediyor. Günlerdir büyük bir uğraş vererek çalışmalarına devam eden ekipler, dezenfekte çalışmalarında oldukça titiz davranırken gece gündüz görevlerinin başında yer alıyorlar. Ekipler, günlerdir gösterdikleri mücadeleyle vatandaşlardan tam not alarak vazifelerini eksiksiz gerçekleştiriyorlar.

DARICA’DA DA EKİPLER ÇALIŞIYOR

Darıca Belediyesi sağlık ekipleri de, korona virüs salgını nedeniyle günlerdir devam ettikleri çalışmalarına her an yenisini ekliyor. Başkan Muzaffer Bıyık’ın talimatları doğrultusunda çalışan ve çalışmaya devam eden temizlik ekipleri Darıca’da her mahalle ve her sokakta dezenfekte çalışmalarına imza atıyorlar. Ekipler, yoğun tempoda gece gündüz çalışırken salgın nedeniyle oldukça hareketli çalışmalara imza atmaya devam ediyorlar. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.