Gebze Bölgesi’nde 23 okul onarılacak!

Gebze 05.07.2018 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Bölgesi’nde 23 okul onarılacak!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından okullarda onarım çalışmalarını başlattı. İl genelinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile Gebze Bölgesinde toplam 23 okulun tadilatı yapılmış olacak ve okullar öğrencilere hazır hale getirilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından okullarda onarım çalışmalarını başlattı. Büyük onarımları olan 52 okulun onarım işleri ihale edilirken, 150 okulda yapılacak küçük tadilatlar ise doğrudan alım ile yapılacak. İl genelinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile toplam 202 okul tadilatı yapılmış olacak ve okullar öğrencilere hazır hale getirilecek. ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLANIYOR İl Milli Eğitim müdürlüğü büyük tadilatların yapılacağı okullarda ihaleleri tamamladı ve önümüzdeki günlerde okullarda tadilat çalışmaları başlayacak. Küçük tadilatların yapılacağı okullarda ise Üniversite Yerleştirme sınavının ardından tadilat çalışmaları başladı. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılına okulları hazırlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin daha sağlıklı, güvenli alanda eğitim ve öğretim görmeleri için okulları yeniliyor. EN FAZLA GEBZE’DE Bu yıl yapılacak tadilatlarda en fazla Gebze bölgesindeki okullar olacak. Gebze Bölgesinde lise, ortaokul ve ilkokullarda büyük tadilatlar gerçekleştirilecek. Diğer ilçelerde ise Gebze bölgesine oranla daha az okul tadilata alınacak. Ancak küçük tadilatlarda neredeyse 12 ilçedeki tüm okullar elden geçirilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü, aynı zamanda yeni eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek yeni okullarında çevre düzenlemelerini yapıyor. BÜYÜK ONARIM YAPILACAK OKULLAR Gebze Gayrettepe Rotary Kulübü Gebze Mutlukent İlkokulu Gebze Ülkem İlkokulu Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi Gebze Tavşancıl İlkokulu Gebze Yıldırım Beyazıt Ortaokulu Gebze Alparslan Ortaokulu Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gebze İl Genel Meclisi İlkokulu Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi Gebze Yavuz Selim İlkokulu Gebze Ulus Ortaokulu Gebze Atatürk Anadolu Lisesi Gebze Ahmet Zeki Büyükkuyoğlu Ortaokulu Darıca Halide Edip Adıvar İlkokulu Darıca Denizyıldızları Ortaokulu Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu Dilovası Can Gülmen İlkokulu Çayırova Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi Çayırova Reysaş Lojistik Ortaokulu Çayırova Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi ve Spor Salonu
İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından okullarda onarım çalışmalarını başlattı. İl genelinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile Gebze Bölgesinde toplam 23 okulun tadilatı yapılmış olacak ve okullar öğrencilere hazır hale getirilecek.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin ardından okullarda onarım çalışmalarını başlattı. Büyük onarımları olan 52 okulun onarım işleri ihale edilirken, 150 okulda yapılacak küçük tadilatlar ise doğrudan alım ile yapılacak. İl genelinde 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının başlaması ile toplam 202 okul tadilatı yapılmış olacak ve okullar öğrencilere hazır hale getirilecek.

ÇOCUKLAR İÇİN HAZIRLANIYOR

İl Milli Eğitim müdürlüğü büyük tadilatların yapılacağı okullarda ihaleleri tamamladı ve önümüzdeki günlerde okullarda tadilat çalışmaları başlayacak. Küçük tadilatların yapılacağı okullarda ise Üniversite Yerleştirme sınavının ardından tadilat çalışmaları başladı. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılına okulları hazırlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin daha sağlıklı, güvenli alanda eğitim ve öğretim görmeleri için okulları yeniliyor.

EN FAZLA GEBZE’DE

Bu yıl yapılacak tadilatlarda en fazla Gebze bölgesindeki okullar olacak. Gebze Bölgesinde lise, ortaokul ve ilkokullarda büyük tadilatlar gerçekleştirilecek. Diğer ilçelerde ise Gebze bölgesine oranla daha az okul tadilata alınacak. Ancak küçük tadilatlarda neredeyse 12 ilçedeki tüm okullar elden geçirilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü, aynı zamanda yeni eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek yeni okullarında çevre düzenlemelerini yapıyor.

BÜYÜK ONARIM YAPILACAK OKULLAR

Gebze Gayrettepe Rotary Kulübü

Gebze Mutlukent İlkokulu

Gebze Ülkem İlkokulu

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi

Gebze Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gebze Özel Eğitim Uygulama Merkezi

Gebze Tavşancıl İlkokulu

Gebze Yıldırım Beyazıt Ortaokulu

Gebze Alparslan Ortaokulu

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gebze İl Genel Meclisi İlkokulu

Gebze Cumhuriyet Anadolu Lisesi

Gebze Yavuz Selim İlkokulu

Gebze Ulus Ortaokulu

Gebze Atatürk Anadolu Lisesi

Gebze Ahmet Zeki Büyükkuyoğlu Ortaokulu

Darıca Halide Edip Adıvar İlkokulu

Darıca Denizyıldızları Ortaokulu

Dilovası Hasan Ali Yücel Ortaokulu

Dilovası Can Gülmen İlkokulu

Çayırova Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi

Çayırova Reysaş Lojistik Ortaokulu

Çayırova Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi ve Spor Salonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.