Gebze Bölgesi’nde menfez ve mazgallar temizleniyor!

Kocaeli 07.10.2020 - 14:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi’nde menfez ve mazgallar temizleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde yağmursuyu hatları, menfez ve mazgalların temizliklerini periyodik olarak yapıyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Perşembe (yarın) ve Cuma günü için Marmara bölgesinde kuvvetli sağanak yağış ve dolu uyarısı yapıldı. Yağmursuyu hatlarının periyodik olarak sürekli temizliklerini yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde teyakkuza geçti. HATLAR TEMİZLENİYOR Yaşanabilecek aşırı yağışlara karşı ekipler, 12 ilçe de menfez, mazgal, dere ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmaları yaptı. Hatlarda biriken malzemeler ile mazgal ve menfezlerde biriken kuru ağaç dalları, yaprak ve çeşitli materyallerden temizlenerek açıldı. Araç trafiğinin yoğun olduğu ana arterler de gece saatlerinde kanal açma(kuka) araçlarıyla yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmaları gerçekleştirilerek olası tıkanmaların önüne geçildi. GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMA İl genelinde gerçekleştirilen geniş çaplı temizlik çalışmaları ile birlikte su birikintilerinin oluşmaması ve yaşanabilecek taşkınların önüne geçilebilmek için büyükşehir ekipleri özverili çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Kent genelinde periyodik olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla yaşanabilecek ani baskın ve taşkınların önüne geçildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde yağmursuyu hatları, menfez ve mazgalların temizliklerini periyodik olarak yapıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Perşembe (yarın) ve Cuma günü için Marmara bölgesinde kuvvetli sağanak yağış ve dolu uyarısı yapıldı. Yağmursuyu hatlarının periyodik olarak sürekli temizliklerini yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde teyakkuza geçti.

HATLAR TEMİZLENİYOR

Yaşanabilecek aşırı yağışlara karşı ekipler, 12 ilçe de menfez, mazgal, dere ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmaları yaptı. Hatlarda biriken malzemeler ile mazgal ve menfezlerde biriken kuru ağaç dalları, yaprak ve çeşitli materyallerden temizlenerek açıldı. Araç trafiğinin yoğun olduğu ana arterler de gece saatlerinde kanal açma(kuka) araçlarıyla yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmaları gerçekleştirilerek olası tıkanmaların önüne geçildi.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMA

İl genelinde gerçekleştirilen geniş çaplı temizlik çalışmaları ile birlikte su birikintilerinin oluşmaması ve yaşanabilecek taşkınların önüne geçilebilmek için büyükşehir ekipleri özverili çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. Kent genelinde periyodik olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmalarıyla yaşanabilecek ani baskın ve taşkınların önüne geçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.