Gebze Bölgesi’ndeki okullara personel alınacak!

Gebze 16.09.2019 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi’ndeki okullara personel alınacak!

Milli Eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, okulların temizliği ve güvenliği için 1.000’i temizlik, 483’ü güvenlik olmak üzere toplam 1.483 geçici personel alınacağını söyledi. İŞKUR müdürü Ulvi Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre 9 Ekim’de işbaşı yapması planlanan geçici görev yapacak personel başvuruları 23-29 Eylül tarihleri arasında alınacak GÜVENLİK VE TEMİZLİK Milli eğitim il müdürü Fehmi Rasim Çelik, resmi okulların temizliği ve güvenliği için geçici görev yapacak bin 483 elemanın 1.000’inin temizlik, 483’ünün güvenlik görevlisi olarak çalışacağını söyledi. Çelik, “Okullarımızın en büyük sorunu temizlik ve güvenlik elemanı ihtiyacını geçen hafta Ankara’ya giderek hallettik. Tüm okullarımızda yeterli temizlik ve güvenlik elemanı görev yapacak” dedi. BAŞVURU 23-29 EYLÜL’DE Okullarda 9 ay geçici görev yapacak güvenlik ve temizlik elemanlarının TYP (Toplum Yararına Program) kapsamında alınacağını belirten İŞKUR müdürü Ulvi Yılmaz başvuruların 23-29 Eylül tarihleri arasında alınacağını ifade etti. Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz, 18 yaşını tamamlamış olması, malul, dul ve yetim aylığı, herhangi bir sosyal yardım almaması gerekiyor. Alınacak görevliler 9 Ekim’de işbaşı yapacak.  

Milli Eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, okulların temizliği ve güvenliği için 1.000’i temizlik, 483’ü güvenlik olmak üzere toplam 1.483 geçici personel alınacağını söyledi. İŞKUR müdürü Ulvi Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre 9 Ekim’de işbaşı yapması planlanan geçici görev yapacak personel başvuruları 23-29 Eylül tarihleri arasında alınacak

GÜVENLİK VE TEMİZLİK

Milli eğitim il müdürü Fehmi Rasim Çelik, resmi okulların temizliği ve güvenliği için geçici görev yapacak bin 483 elemanın 1.000’inin temizlik, 483’ünün güvenlik görevlisi olarak çalışacağını söyledi. Çelik, “Okullarımızın en büyük sorunu temizlik ve güvenlik elemanı ihtiyacını geçen hafta Ankara’ya giderek hallettik. Tüm okullarımızda yeterli temizlik ve güvenlik elemanı görev yapacak” dedi.

BAŞVURU 23-29 EYLÜL’DE

Okullarda 9 ay geçici görev yapacak güvenlik ve temizlik elemanlarının TYP (Toplum Yararına Program) kapsamında alınacağını belirten İŞKUR müdürü Ulvi Yılmaz başvuruların 23-29 Eylül tarihleri arasında alınacağını ifade etti. Yılmaz’ın verdiği bilgiye göre adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz, 18 yaşını tamamlamış olması, malul, dul ve yetim aylığı, herhangi bir sosyal yardım almaması gerekiyor. Alınacak görevliler 9 Ekim’de işbaşı yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.