19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Bölgesi’nden şehitler için konvoy!

Darıca 01.03.2020 - 18:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Bölgesi’nden şehitler için konvoy!

Suriye’de verdiğimiz şehitlerimizin acısı yürek yakarken, şehitlerimizin acısına karşı verilen tepki ise dinmek bilmiyor. Bu kapsamda yurdun dört bir yanında olduğu gibi Gebze Bölgesinde de konvoylar düzenlenerek sessiz kalınmadı. Gebze’de servis şoförleri, geçtiğimiz Perşembe gecesi yaşanan hain saldırıda hayatını haybeden 36 kahraman Mehmetçiğimiz için bir araya gelerek konvoy düzenledi.  Sosyal her konuda seslerini duyuran servisçiler, arabalarını bayraklarla donatıp Gebze bölgesinin tamamında şehitler için konvoy düzenledi. Gebzeli servisçiler Çayırova'dan Gebze'ye uzanan güzergah boyunca korna çalarak, kahraman Mehmetçikleri hiçbir zaman unutmayacaklarını kaydettiler.     DARICA'DA DA ŞEHİTLER İÇİN KONVOY DÜZENLENDİ Suriye'de şehit olan kahraman askerlerimiz için yurdun dört bir yanında konvoylar düzenlenirken, Darıca’da da vatandaşlar bu duruma sessiz kalmayarak kahraman askerlerimiz için konvoy düzenledi. Araçlarına Türk bayrakları asan vatandaşlar kornalar eşliğinde şehitler için bayraklarını salladı. Hem çocukların hem de yaşlıların katıldığı konvoyda zaman zaman "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları da atıldı.    

Suriye’de verdiğimiz şehitlerimizin acısı yürek yakarken, şehitlerimizin acısına karşı verilen tepki ise dinmek bilmiyor. Bu kapsamda yurdun dört bir yanında olduğu gibi Gebze Bölgesinde de konvoylar düzenlenerek sessiz kalınmadı.

Gebze’de servis şoförleri, geçtiğimiz Perşembe gecesi yaşanan hain saldırıda hayatını haybeden 36 kahraman Mehmetçiğimiz için bir araya gelerek konvoy düzenledi.  Sosyal her konuda seslerini duyuran servisçiler, arabalarını bayraklarla donatıp Gebze bölgesinin tamamında şehitler için konvoy düzenledi. Gebzeli servisçiler Çayırova'dan Gebze'ye uzanan güzergah boyunca korna çalarak, kahraman Mehmetçikleri hiçbir zaman unutmayacaklarını kaydettiler.

 

 

DARICA'DA DA ŞEHİTLER İÇİN KONVOY DÜZENLENDİ

Suriye'de şehit olan kahraman askerlerimiz için yurdun dört bir yanında konvoylar düzenlenirken, Darıca’da da vatandaşlar bu duruma sessiz kalmayarak kahraman askerlerimiz için konvoy düzenledi. Araçlarına Türk bayrakları asan vatandaşlar kornalar eşliğinde şehitler için bayraklarını salladı. Hem çocukların hem de yaşlıların katıldığı konvoyda zaman zaman "şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları da atıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.