Gebze Bursa 45 Dakika

Gebze 15.03.2017 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Bursa 45 Dakika

Gebze'den Bursa'ya kesintisiz ulaşım başladı...

Başbakan Binali Yıldırım, Gebze-Orhangazi İzmir otoyolunun 25 kilometrelik Gemlik-Bursa etabını hizmete açtı. Böylece Gebze'den Bursa'ya kesintisiz ulaşım sağlanmış oldu.433 kilometrelik İstanbul Bursa otoyolunun Gemlik ile Bursa arasındaki 25 kilometrelik kısmının açılışını yapan Başbakan Binali Yıldırım, "Aynı otoyolun 26 kilometrelik Kemalpaşa-İzmir kısmını açmıştık. Daha önce Osmangazi köprüsü ile Gemlik arasını açmıştık. İstanbul Bursa İzmir oto yolunun bu açılışla birlikte 100 kilometrelik kısmını tamamlamış oluyoruz. Üçte biri bitti. En önemlisi köprü. Dünyanın en uzun üçüncü köprüsünü ülkemize kazandırdık. Bugün açtığımız 25 kilometre var ya, bu yolun tamamına bedel. Arazisi en zor, tünelleri ile viyadükleri le birlikte çok güzel bir yol oldu. Maliyet 2 milyar 250 milyon. Bir servet. Helal hoş olsun. Gemlik, Orhangazi, İznik, Bursa'ya, Türkiye'ye helal olsun" dedi.
Gebze'den Bursa'ya kesintisiz ulaşım başladı...

Başbakan Binali Yıldırım, Gebze-Orhangazi İzmir otoyolunun 25 kilometrelik Gemlik-Bursa etabını hizmete açtı. Böylece Gebze'den Bursa'ya kesintisiz ulaşım sağlanmış oldu.433 kilometrelik İstanbul Bursa otoyolunun Gemlik ile Bursa arasındaki 25 kilometrelik kısmının açılışını yapan Başbakan Binali Yıldırım, "Aynı otoyolun 26 kilometrelik Kemalpaşa-İzmir kısmını açmıştık. Daha önce Osmangazi köprüsü ile Gemlik arasını açmıştık. İstanbul Bursa İzmir oto yolunun bu açılışla birlikte 100 kilometrelik kısmını tamamlamış oluyoruz. Üçte biri bitti. En önemlisi köprü. Dünyanın en uzun üçüncü köprüsünü ülkemize kazandırdık. Bugün açtığımız 25 kilometre var ya, bu yolun tamamına bedel. Arazisi en zor, tünelleri ile viyadükleri le birlikte çok güzel bir yol oldu. Maliyet 2 milyar 250 milyon. Bir servet. Helal hoş olsun. GemlikOrhangaziİznikBursa'ya, Türkiye'ye helal olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.