Gebze Buz Akademi açıldı

Spor 10.03.2019 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Buz Akademi açıldı

Profesyonel eğitim anlayışı; sporu ve sporcuyu merkeze alan vizyonuyla, bireyleri buz sporları ile tanıştırmak; geleceğin buz pateni ve buz hokeyi sporcularını yetiştirmek amacıyla kurulan Gebze Buz Akademi (GBA) Gebze’de hizmet vermeye başladı.   Ülkemizdeki buz sporlarının gelişimine katkıda bulunmak, genç nesillerin sağlıklı ve bilinçli olarak yetişmesini ve eğitim hayatları devam ederken sporla da yollarının kesişmesini sağlamak,  sporu ve sporcuyu geliştirmek ana hedeflerine sahip olan Gebze Buz Akademi; federasyonlarla işbirliği içindeki buz pateni ve buz hokeyi kursları; uzman eğitmen ve idari kadrosuyla hafta içi ve hafta sonu grup veya özel ders imkanları sunmakta. KURSLARDA EKİPMAN DESTEĞİ Gebze Yenikent Mahallesi 2403 sokakta faaliyetlerine başlayan GBA, Türkiye’nin en iyi buz pistlerinden birine sahip olan Gebze Şehit Oğuzhan Demir  Olimpik Buz Sporları Salonu’nda hizmet vermeye başladı. Tesis Kocaeli, Sakarya ve İstanbul’dan buz sporlarına ilgi duyan herkesi Gebze’ye bekliyor.  Buz pateni, kask, dizlik, dirseklik gibi ekipmanların kurs bünyesinde sağlanacağı akademide, bu sporlara ilgi duyan her yaştan bireyin buz sporları ile tanışması sağlanmakta. Gebze Buz Akademisi’nin bir diğer hedefi de,  Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu ile varılan işbirliği sonucu altyapı ve milli takım oyuncuları yetiştirmek. AKADEMİ ANLAYIŞLA TEORİ EĞİTİMLER Gebze Buz Akademi, spor bilimleri uzmanları ve akademisyenler yönetiminde; uzman ve sporcuyu merkeze alan bir yaklaşımla; sporcu, veli ve  öğretmen arasında köprü kurmayı hedefleyen özel bir yazılım programıyla;  sporcu psikolojisi, sporcu beslenmesi, ilk yardım gibi uygulamalı ve teorik eğitimlerle sporculara ve topluma değer katacak bir yönetim anlayışı ile çalışmakta. Gebze Buz Akademi ile ilgili daha geniş bilgi almak ve kayıt işlemleri için akademinin 0552 434 10 35 numaralı telefondan destek alınabiliyor.  Ayrıca, https://www.instagram.com/gebzebuzakademi  instagram hesabından da takip edilebiliyor.

Profesyonel eğitim anlayışı; sporu ve sporcuyu merkeze alan vizyonuyla, bireyleri buz sporları ile tanıştırmak; geleceğin buz pateni ve buz hokeyi sporcularını yetiştirmek amacıyla kurulan Gebze Buz Akademi (GBA) Gebze’de hizmet vermeye başladı.   Ülkemizdeki buz sporlarının gelişimine katkıda bulunmak, genç nesillerin sağlıklı ve bilinçli olarak yetişmesini ve eğitim hayatları devam ederken sporla da yollarının kesişmesini sağlamak,  sporu ve sporcuyu geliştirmek ana hedeflerine sahip olan Gebze Buz Akademi; federasyonlarla işbirliği içindeki buz pateni ve buz hokeyi kursları; uzman eğitmen ve idari kadrosuyla hafta içi ve hafta sonu grup veya özel ders imkanları sunmakta.

KURSLARDA EKİPMAN DESTEĞİ

Gebze Yenikent Mahallesi 2403 sokakta faaliyetlerine başlayan GBA, Türkiye’nin en iyi buz pistlerinden birine sahip olan Gebze Şehit Oğuzhan Demir  Olimpik Buz Sporları Salonu’nda hizmet vermeye başladı. Tesis Kocaeli, Sakarya ve İstanbul’dan buz sporlarına ilgi duyan herkesi Gebze’ye bekliyor.  Buz pateni, kask, dizlik, dirseklik gibi ekipmanların kurs bünyesinde sağlanacağı akademide, bu sporlara ilgi duyan her yaştan bireyin buz sporları ile tanışması sağlanmakta. Gebze Buz Akademisi’nin bir diğer hedefi de,  Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu ile varılan işbirliği sonucu altyapı ve milli takım oyuncuları yetiştirmek.

AKADEMİ ANLAYIŞLA TEORİ EĞİTİMLER

Gebze Buz Akademi, spor bilimleri uzmanları ve akademisyenler yönetiminde; uzman ve sporcuyu merkeze alan bir yaklaşımla; sporcu, veli ve  öğretmen arasında köprü kurmayı hedefleyen özel bir yazılım programıyla;  sporcu psikolojisi, sporcu beslenmesi, ilk yardım gibi uygulamalı ve teorik eğitimlerle sporculara ve topluma değer katacak bir yönetim anlayışı ile çalışmakta. Gebze Buz Akademi ile ilgili daha geniş bilgi almak ve kayıt işlemleri için akademinin 0552 434 10 35 numaralı telefondan destek alınabiliyor.  Ayrıca, https://www.instagram.com/gebzebuzakademi  instagram hesabından da takip edilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.