19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE CENTER, 2018’İ ‘YILBAŞI PANAYIRI’ İLE KARŞILIYOR

Gebze 12.12.2017 - 17:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER, 2018’İ ‘YILBAŞI PANAYIRI’ İLE KARŞILIYOR

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, yeni yıl coşkusunu, hafta sonu ve hafta içine özel etkinlikleriyle yaşatmaya hazırlanıyor. Gebze Center, Aralık ayı boyunca atölye çalışmaları, akustik müzik dinletileri ve konserler, Yılbaşı Pazarı ve daha birçok etkinlik ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Gebzelileri dünyaca ünlü markalarla buluşturan Gebze Center, gerçekleştirdiği etkinliklere “Yılbaşı Panayırı” ile hız kesmeden devam ediyor. Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, Aralık ayı boyunca ziyaretçilerini her hafta sonu, eğlenceli etkinliklerle ağırlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, 16-17 Aralık ve 23-24 Aralık tarihlerinde akustik müzik dinletileri ile pek çok özel organizasyona imza atacak. Gebze Center, Hatıra Fotoğraf Alanı’yla sevdikleriyle keyifli anlarını ölümsüzleştirmek isteyenlere hizmet sunarken, yeni yıl sürprizlerini şık ambalajlara yerleştirebilecekleri Hediye Paketleme Alanı da ziyaretçilerin hizmetinde olacak. 9-31 Aralık tarihleri arasında ise çocuklar için kurulan etkinlik alanında, Yüz Boyama, Kardan Adam Tasarlama, Kartpostal Yapım, Eğlenceli Tabletler, Sosis Balon ve daha birçok eğlenceli atölye çalışmaları ile bir yandan eğlenirken bir yandan da yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacaklar. Etkinliklerin hız kesmeden devam edeceği Gebze Center’da 23-31 Aralık tarihleri arasında kurulacak özel tasarım ürünlerin ve yeni yıla özel hediyelerin yer alacağı “Yılbaşı Pazarı” ile misafirler , birçok hediye alternatifi ile buluşacaklar. Gebze Center, 30 Aralık Cumartesi günü ise Retrobüs konseri ve DJ performansı ile ziyaretçilerini, 2017’nin son günlerinde nostaljik bir müzik yolculuğuna çıkartacak. Ayrıca Gebze Center’da, 25-31 Aralık tarihlerinde aynı gün içerisinde 100TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar. Gebze Center, yılbaşı coşkusunun doyasıya yaşanacağı “Yılbaşı Panayırı” etkinliğine tüm Gebzelileri bekliyor.      
Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, yeni yıl coşkusunu, hafta sonu ve hafta içine özel etkinlikleriyle yaşatmaya hazırlanıyor. Gebze Center, Aralık ayı boyunca atölye çalışmaları, akustik müzik dinletileri ve konserler, Yılbaşı Pazarı ve daha birçok etkinlik ile ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Gebzelileri dünyaca ünlü markalarla buluşturan Gebze Center, gerçekleştirdiği etkinliklere “Yılbaşı Panayırı” ile hız kesmeden devam ediyor.

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, Aralık ayı boyunca ziyaretçilerini her hafta sonu, eğlenceli etkinliklerle ağırlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, 16-17 Aralık ve 23-24 Aralık tarihlerinde akustik müzik dinletileri ile pek çok özel organizasyona imza atacak.

Gebze Center, Hatıra Fotoğraf Alanı’yla sevdikleriyle keyifli anlarını ölümsüzleştirmek isteyenlere hizmet sunarken, yeni yıl sürprizlerini şık ambalajlara yerleştirebilecekleri Hediye Paketleme Alanı da ziyaretçilerin hizmetinde olacak.

9-31 Aralık tarihleri arasında ise çocuklar için kurulan etkinlik alanında, Yüz Boyama, Kardan Adam Tasarlama, Kartpostal Yapım, Eğlenceli Tabletler, Sosis Balon ve daha birçok eğlenceli atölye çalışmaları ile bir yandan eğlenirken bir yandan da yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacaklar.

Etkinliklerin hız kesmeden devam edeceği Gebze Center’da 23-31 Aralık tarihleri arasında kurulacak özel tasarım ürünlerin ve yeni yıla özel hediyelerin yer alacağı “Yılbaşı Pazarı” ile misafirler , birçok hediye alternatifi ile buluşacaklar.

Gebze Center, 30 Aralık Cumartesi günü ise Retrobüs konseri ve DJ performansı ile ziyaretçilerini, 2017’nin son günlerinde nostaljik bir müzik yolculuğuna çıkartacak.

Ayrıca Gebze Center’da, 25-31 Aralık tarihlerinde aynı gün içerisinde 100TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacaklar.

Gebze Center, yılbaşı coşkusunun doyasıya yaşanacağı “Yılbaşı Panayırı” etkinliğine tüm Gebzelileri bekliyor.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.