GEBZE CENTER’A ULUSLARARASI 5 ÖDÜL

Gebze 02.05.2017 - 16:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER’A ULUSLARARASI 5 ÖDÜL

Gebze Center, yeni ve yaratıcı teknolojilerin ödüllendirildiği uluslararası yarışma Hermes Creative Awards 2017 ödüllerinde 5 ödüle birden layık görüldü. Sosyal medya üzerinden yürüttüğü 7/24 uygulamasıyla ödül alan alışveriş merkezi, özel etkinlik ve dijital pazarlama kampanyaları dallarında 2 platin, müşteri ilişkileri, iletişim/pazarlama kampanyası ve interaktif marka deneyimi dallarında ise 3 gold ödülün sahibi oldu. JLL Türkiye tarafından yönetilen Gebze Center, dünyanın en saygın pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP’nin (Association of Marketing and Communication Professionals) her yıl gerçekleştirdiği Hermes Creative Awards’ta 5 dalda ödülün sahibi oldu. Pazarlama iletişimi ve yaratıcılık alanında en büyük projelerin değerlendirildiği Hermes Creative Awards’ta 7/24 uygulamasıyla ödüle layık görüldü. Gebze Center, sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği projeyle, özel etkinlik ve dijital pazarlama kampanyaları dallarında 2 platin, müşteri ilişkileri, iletişim/pazarlama kampanyası ve interaktif marka deneyimi dallarında ise 3 gold ödülün sahibi oldu. Tüm sosyal medya kanallarında ziyaretçilerinin sıkı bir takipçisi olan Gebze Center, 7/24 uygulamasıyla ziyaretçilerin her anlarına sosyal medya aracılığıyla eşlik etti. Kişiye özel olarak gerçekleştirilen bu etkileşimlerle kimi zaman Instagram hesabında AVM’de çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ziyaretçiye 'hoş geldin' diyerek, kimi zaman da doğum günü kutlamalarına tebrikleriyle dâhil oldu ve anlık olarak yaşattığı bu güzel etkileşimlerle ziyaretçilerinin yüzünü güldürdü.

Gebze Center, yeni ve yaratıcı teknolojilerin ödüllendirildiği uluslararası yarışma Hermes Creative Awards 2017 ödüllerinde 5 ödüle birden layık görüldü. Sosyal medya üzerinden yürüttüğü 7/24 uygulamasıyla ödül alan alışveriş merkezi, özel etkinlik ve dijital pazarlama kampanyaları dallarında 2 platin, müşteri ilişkileri, iletişim/pazarlama kampanyası ve interaktif marka deneyimi dallarında ise 3 gold ödülün sahibi oldu.

JLL Türkiye tarafından yönetilen Gebze Center, dünyanın en saygın pazarlama ve iletişim platformlarından AMCP’nin (Association of Marketing and Communication Professionals) her yıl gerçekleştirdiği Hermes Creative Awards’ta 5 dalda ödülün sahibi oldu.

Pazarlama iletişimi ve yaratıcılık alanında en büyük projelerin değerlendirildiği Hermes Creative Awards’ta 7/24 uygulamasıyla ödüle layık görüldü. Gebze Center, sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirdiği projeyle, özel etkinlik ve dijital pazarlama kampanyaları dallarında 2 platin, müşteri ilişkileri, iletişim/pazarlama kampanyası ve interaktif marka deneyimi dallarında ise 3 gold ödülün sahibi oldu.

Tüm sosyal medya kanallarında ziyaretçilerinin sıkı bir takipçisi olan Gebze Center, 7/24 uygulamasıyla ziyaretçilerin her anlarına sosyal medya aracılığıyla eşlik etti. Kişiye özel olarak gerçekleştirilen bu etkileşimlerle kimi zaman Instagram hesabında AVM’de çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan ziyaretçiye 'hoş geldin' diyerek, kimi zaman da doğum günü kutlamalarına tebrikleriyle dâhil oldu ve anlık olarak yaşattığı bu güzel etkileşimlerle ziyaretçilerinin yüzünü güldürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.