GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Center’da korona önlemleri

Gebze 20.03.2020 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Center’da korona önlemleri

Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında AVM’lere yönelik uygulamalar sonrasında Gebze Center AVM’de de önlemler devam ediyor. AVM içerisindeki pek çok mağazanın kapalı olması dikkatten kaçmazken AVM içerisinde açık olan yerler ise yemek ve teknoloji mağazaları. CENTER KURALLARA UYUYOR Korona virüs salgını yaşamı etkilemeye devam ederken devlet yetkililerinin aldığı önlemler ülke genelinde uygulanmaya devam ediyor. Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında AVM’lere yönelik uygulamalar sonrasında Gebze Center AVM’de de önlemler devam ediyor. AVM içerisindeki pek çok mağazanın kapalı olması gözlerden kaçmazken Gebze Center içerisinde açık olan yerler ise yemek ve teknoloji mağazaları. ESAS OLAN ÖNCE SAĞLIK Gebze Center yetkilileri izin verilen yerler dışındaki hiçbir mağazaya hizmet verme izni vermezken kurallar konusunda taviz vermiyor. Saat 10.00-22.00 saatlerinde hizmet veren ve yetkilerin prosedürüne harfiyen uyan mağazada herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Gebze Center yetkilileri korona virüs salgını nedeniyle verilen kurallara uyduklarını ve uymaya da devam edeceklerini ifade ederken “bizler için önce sağlık” yorumunu yapıyorlar.    

Corona virüs salgını tedbirleri kapsamında AVM’lere yönelik uygulamalar sonrasında Gebze Center AVM’de de önlemler devam ediyor. AVM içerisindeki pek çok mağazanın kapalı olması dikkatten kaçmazken AVM içerisinde açık olan yerler ise yemek ve teknoloji mağazaları.

CENTER KURALLARA UYUYOR

Korona virüs salgını yaşamı etkilemeye devam ederken devlet yetkililerinin aldığı önlemler ülke genelinde uygulanmaya devam ediyor. Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında AVM’lere yönelik uygulamalar sonrasında Gebze Center AVM’de de önlemler devam ediyor. AVM içerisindeki pek çok mağazanın kapalı olması gözlerden kaçmazken Gebze Center içerisinde açık olan yerler ise yemek ve teknoloji mağazaları.

ESAS OLAN ÖNCE SAĞLIK

Gebze Center yetkilileri izin verilen yerler dışındaki hiçbir mağazaya hizmet verme izni vermezken kurallar konusunda taviz vermiyor. Saat 10.00-22.00 saatlerinde hizmet veren ve yetkilerin prosedürüne harfiyen uyan mağazada herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Gebze Center yetkilileri korona virüs salgını nedeniyle verilen kurallara uyduklarını ve uymaya da devam edeceklerini ifade ederken “bizler için önce sağlık” yorumunu yapıyorlar.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.