GEBZE CENTER’DA RAMAZAN AYI ÇOK EĞLENCELİ

Gebze 29.05.2017 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER’DA RAMAZAN AYI ÇOK EĞLENCELİ

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ramazan ayı coşkusunu, hafta sonu ve hafta içine özel etkinlikleriyle yaşatmaya hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca, her cuma ve cumartesi günleri ziyaretçilerine müzik dinletisi ve şerbet ikramında bulunacak olan Gebze Center, hafta içinde çocuklara yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirecek.  Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine Ramazan’da da hız kesmeden devam ediyor. Gebze Center, Ramazan ayı boyunca her cuma, cumartesi müzik dinletisi ve şerbet ikramı ile misafirlerini ağırlarken, hafta içi çocuklar için kurulacak etkinlik alanında birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları ile pek çok özel organizasyona imza atacak. Kurulacak etkinlik alanında çocuklar, kâğıt maske yapımı, müzik aletleri yapımı, kâğıttan roket yapımı, ahşap kuş evi boyama, kaşık kukla yapımı ve topaç boyama gibi atölye çalışmaları ile bir yandan eğlenirken bir yandan da yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacaklar. Gebze Center’da Ramazan, topaç boyama atölyesi ve 19.00-20.30 arasında şerbet ikramı eşliğinde müzik dinletisiyle başlayacak ve dört hafta boyunca hem çocuklar hem yetişkinler için alternatifler devam edecek. Gebze Center, nostaljik ramazan eğlencelerinin tekrar yaşatılacağı Ramazan ayı programına tüm Gebzelileri bekliyor.  

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, Ramazan ayı coşkusunu, hafta sonu ve hafta içine özel etkinlikleriyle yaşatmaya hazırlanıyor.

Ramazan ayı boyunca, her cuma ve cumartesi günleri ziyaretçilerine müzik dinletisi ve şerbet ikramında bulunacak olan Gebze Center, hafta içinde çocuklara yönelik atölye çalışmaları gerçekleştirecek.  Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine Ramazan’da da hız kesmeden devam ediyor. Gebze Center, Ramazan ayı boyunca her cuma, cumartesi müzik dinletisi ve şerbet ikramı ile misafirlerini ağırlarken, hafta içi çocuklar için kurulacak etkinlik alanında birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları ile pek çok özel organizasyona imza atacak. Kurulacak etkinlik alanında çocuklar, kâğıt maske yapımı, müzik aletleri yapımı, kâğıttan roket yapımı, ahşap kuş evi boyama, kaşık kukla yapımı ve topaç boyama gibi atölye çalışmaları ile bir yandan eğlenirken bir yandan da yaratıcılıklarını geliştirme fırsatı bulacaklar. Gebze Center’da Ramazan, topaç boyama atölyesi ve 19.00-20.30 arasında şerbet ikramı eşliğinde müzik dinletisiyle başlayacak ve dört hafta boyunca hem çocuklar hem yetişkinler için alternatifler devam edecek. Gebze Center, nostaljik ramazan eğlencelerinin tekrar yaşatılacağı Ramazan ayı programına tüm Gebzelileri bekliyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.