GEBZE CENTER’DA TATİL HAVASI

Gebze 01.07.2019 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE CENTER’DA TATİL HAVASI

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, yetişkinlere yönelik düzenlediği; özel yaz atölyeleri, çocuklar için lisanslı Akıllı Tavşan Momo ve Niloya gösterileri, tiyatrolar, atölye çalışmaları ve tablet hediyeli Xbox Oyun Turnuvası ile Temmuz ayında adeta tatil havası estirecek…

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, yetişkinlere yönelik düzenlediği; özel yaz atölyeleri, çocuklar için lisanslı Akıllı Tavşan Momo ve Niloya gösterileri, tiyatrolar, atölye çalışmaları ve tablet hediyeli Xbox Oyun Turnuvası ile Temmuz ayında adeta tatil havası estirecek… Ziyaretçilerinin sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, yazın neşesini birbirinden özel etkinlerle Gebze’ye getiriyor. Gebze Center AVM, Temmuz ayında düzenleyeceği çocuk tiyatrosu etkinliklerinde; Pinokyo, Kırmızı Başlıklı Kız, Korsan Adası, Pamuk Prenses, Hansel Gratel ve Bremen Mızıkacıları gibi dünya klasiklerini sahnesine taşıyacak. Ayrıca sevilen çizgi film kahramanları Akıllı Tavşan Momo ve Niloya da özel gösterileri ile minik izleyicilerle buluşacak. GEBZE CENTER, ÇOCUKLAR İÇİN FESTİVAL HAVASI ESTİRECEK Çocuklar için tam bir festival havası estiren Gebze Center AVM Temmuz Ayı Programı; Cupcake, Deniz Kabuğu Kolye Yapımı, Kukla Show ve Kukla Atölyesi, Okçuluk Atölyesi ve Mozaik Atölyesine de ev sahipliği yapacak. Yetişkinlere yönelik programlarıyla da dikkat çeken AVM; Hasır Şapka Tasarımı, Hasır Çanta Tasarımı, Hint Kınası ve Nail Art Atölyeleri düzenleyecek. TABLET HEDİYELİ XBOX TURNUVASI Tablet hediyeli Xbox Turnuvası da ayın diğer sürprizleri arasında. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.
Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, yetişkinlere yönelik düzenlediği; özel yaz atölyeleri, çocuklar için lisanslı Akıllı Tavşan Momo ve Niloya gösterileri, tiyatrolar, atölye çalışmaları ve tablet hediyeli Xbox Oyun Turnuvası ile Temmuz ayında adeta tatil havası estirecek…

Alışveriş keyfine keyif katan Gebze Center AVM, yetişkinlere yönelik düzenlediği; özel yaz atölyeleri, çocuklar için lisanslı Akıllı Tavşan Momo ve Niloya gösterileri, tiyatrolar, atölye çalışmaları ve tablet hediyeli Xbox Oyun Turnuvası ile Temmuz ayında adeta tatil havası estirecek… Ziyaretçilerinin sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, yazın neşesini birbirinden özel etkinlerle Gebze’ye getiriyor. Gebze Center AVM, Temmuz ayında düzenleyeceği çocuk tiyatrosu etkinliklerinde; Pinokyo, Kırmızı Başlıklı Kız, Korsan Adası, Pamuk Prenses, Hansel Gratel ve Bremen Mızıkacıları gibi dünya klasiklerini sahnesine taşıyacak. Ayrıca sevilen çizgi film kahramanları Akıllı Tavşan Momo ve Niloya da özel gösterileri ile minik izleyicilerle buluşacak.

GEBZE CENTER, ÇOCUKLAR İÇİN FESTİVAL HAVASI ESTİRECEK

Çocuklar için tam bir festival havası estiren Gebze Center AVM Temmuz Ayı Programı; Cupcake, Deniz Kabuğu Kolye Yapımı, Kukla Show ve Kukla Atölyesi, Okçuluk Atölyesi ve Mozaik Atölyesine de ev sahipliği yapacak. Yetişkinlere yönelik programlarıyla da dikkat çeken AVM; Hasır Şapka Tasarımı, Hasır Çanta Tasarımı, Hint Kınası ve Nail Art Atölyeleri düzenleyecek.

TABLET HEDİYELİ XBOX TURNUVASI

Tablet hediyeli Xbox Turnuvası da ayın diğer sürprizleri arasında. Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) ve AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM)  hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.