19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE CENTER’DAN ÇOÇUKLARA KARNE HEDİYESİ

Gebze 09.06.2017 - 10:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER’DAN ÇOÇUKLARA KARNE HEDİYESİ

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra minik ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, 9 Haziran’da karnelerini alacak çocuklara sürpriz hediyeler dağıtmaya hazırlanıyor. 9-10-11 Haziran günlerinde Gebze Center’a gelerek karnelerini gösteren çocuklar birbirinden eğlenceli hediyelere sahip olacak.  Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, 9-10-11 Haziran günlerinde minik ziyaretçilerine keyifli hediyeler ile karne sevincini yaşatacak. Karnelerini alarak Gebze Center danışma bölgesine gelecek çocuklar, burada yer alan şans toplarından bir tanesini seçerek eğlence biletlerinden çeşitli oyunlara kadar birbirinden keyifli hediyelerden bir tanesinin sahibi olacak. Gebze Center, sürpriz hediyelerle dolu bir yaz tatili başlangıcı için tüm çocukları Gebze Center’a bekliyor.

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra minik ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, 9 Haziran’da karnelerini alacak çocuklara sürpriz hediyeler dağıtmaya hazırlanıyor. 9-10-11 Haziran günlerinde Gebze Center’a gelerek karnelerini gösteren çocuklar birbirinden eğlenceli hediyelere sahip olacak. 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, 9-10-11 Haziran günlerinde minik ziyaretçilerine keyifli hediyeler ile karne sevincini yaşatacak. Karnelerini alarak Gebze Center danışma bölgesine gelecek çocuklar, burada yer alan şans toplarından bir tanesini seçerek eğlence biletlerinden çeşitli oyunlara kadar birbirinden keyifli hediyelerden bir tanesinin sahibi olacak.

Gebze Center, sürpriz hediyelerle dolu bir yaz tatili başlangıcı için tüm çocukları Gebze Center’a bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.