GEBZE CENTER’DAN ÖZEL ETKİNLİKLER

Gebze 06.03.2017 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER’DAN ÖZEL ETKİNLİKLER

Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için gün boyu devam eden etkinlikler düzenliyor. Misafirlerini astrolog ve Hint Kınası etkinlikleriyle buluşturacak olan Gebze Center, ayrıca 100TL’lik alışverişe sürpriz hediyeler kazanma şansı da sunacak.

      Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra misafirleri için birbirinden renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle alışverişi keyifli hale getiriyor.   Bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için etkinliklerine hız kesmeden devam eden Gebze Center, yıldız haritasını yorumlatmak isteyen kadın misafirlerini saat 14.00-16.00 arasında “Astrolog” etkinlik alanına bekliyor. Kültürel esintilerle “Hint Kınası” deneyimi yaşamak isteyen kadın misafirler ise saat 16.00-18.00 saatleri arasında etkinlik alanında buluşturuyor.      Gün boyu kurabiye dağıtımın da gerçekleşeceği bu güzel günde ayrıca kadın misafirler 100 TL’lik alışverişlere sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalayacak.   Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde keyifli vakit geçirmek isteyen tüm kadınları birbirinden renkli etkinliklerine bekliyor.
Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için gün boyu devam eden etkinlikler düzenliyor. Misafirlerini astrolog ve Hint Kınası etkinlikleriyle buluşturacak olan Gebze Center, ayrıca 100TL’lik alışverişe sürpriz hediyeler kazanma şansı da sunacak.

 

 

 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra misafirleri için birbirinden renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle alışverişi keyifli hale getiriyor.

 

Bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için etkinliklerine hız kesmeden devam eden Gebze Center, yıldız haritasını yorumlatmak isteyen kadın misafirlerini saat 14.00-16.00 arasında “Astrolog” etkinlik alanına bekliyor. Kültürel esintilerle “Hint Kınası” deneyimi yaşamak isteyen kadın misafirler ise saat 16.00-18.00 saatleri arasında etkinlik alanında buluşturuyor.   

 

Gün boyu kurabiye dağıtımın da gerçekleşeceği bu güzel günde ayrıca kadın misafirler 100 TL’lik alışverişlere sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalayacak.

 

Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde keyifli vakit geçirmek isteyen tüm kadınları birbirinden renkli etkinliklerine bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.