GEBZE CENTER’DAN YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI

Gebze 08.08.2018 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZE CENTER’DAN YÖRESEL ÜRÜNLER PAZARI

Gebze Center, Türkiye’nin en meşhur, doğal ve vazgeçilmez lezzetlerini ziyaretçileri ile buluşturuyor. 09 -18 Ağustos tarihleri arasında Gebze Center’da kurulacak “Yöresel Ürünler Pazarı” etkinliğinde, Ankara Beypazarı, Artvin, Gümüşhane, Ayvalık, İzmit, Afyon ,Osmanlı Ekmeği ve Trabzon yörelerinden birbirinden özel ve lezzetli ürünler yer alacak. Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, ziyaretçilerini dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra gerçekleştirdiği kültürel etkinlikleriyle de Gebzelilere ayrıcalıklı vakit geçirme fırsatı sunuyor. Bugüne kadar çeşitli alanlarda gerçekleştirdiği etkinliklerle her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Gebze Center, bu kez Anadolu lezzetlerini Gebzelilerle buluşturuyor. Etkinlik çerçevesinde, 09-18 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından doğal ve eşsiz lezzetlerin yer aldığı Yöresel Lezzetler Pazarı, Gebze Center’da olacak. Gebzeliler, “Yöresel Lezzetler Pazarı” kapsamında Ankara Beypazarı, Artvin, Gümüşhane, Ayvalık, İzmit, Afyon ve Trabzon yörelerinden ürünlere sahip olma şansı yakalayacak.  Gebze Center, Anadolu’nun birbirinden farklı tatlarıyla buluşmak isteyen Gebzelileri, zemin katta kurulacak “Yöresel Lezzetler Pazarı” etkinliğine bekliyor.    

Gebze Center, Türkiye’nin en meşhur, doğal ve vazgeçilmez lezzetlerini ziyaretçileri ile buluşturuyor. 09 -18 Ağustos tarihleri arasında Gebze Center’da kurulacak “Yöresel Ürünler Pazarı” etkinliğinde, Ankara Beypazarı, Artvin, Gümüşhane, Ayvalık, İzmit, Afyon ,Osmanlı Ekmeği ve Trabzon yörelerinden birbirinden özel ve lezzetli ürünler yer alacak.

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, ziyaretçilerini dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra gerçekleştirdiği kültürel etkinlikleriyle de Gebzelilere ayrıcalıklı vakit geçirme fırsatı sunuyor. Bugüne kadar çeşitli alanlarda gerçekleştirdiği etkinliklerle her yaştan ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Gebze Center, bu kez Anadolu lezzetlerini Gebzelilerle buluşturuyor.

Etkinlik çerçevesinde, 09-18 Ağustos tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanından doğal ve eşsiz lezzetlerin yer aldığı Yöresel Lezzetler Pazarı, Gebze Center’da olacak. Gebzeliler, “Yöresel Lezzetler Pazarı” kapsamında Ankara Beypazarı, Artvin, Gümüşhane, Ayvalık, İzmit, Afyon ve Trabzon yörelerinden ürünlere sahip olma şansı yakalayacak.  Gebze Center, Anadolu’nun birbirinden farklı tatlarıyla buluşmak isteyen Gebzelileri, zemin katta kurulacak “Yöresel Lezzetler Pazarı” etkinliğine bekliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.