19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE CENTER, HERKESE ‘GÖSTER GÜCÜNÜ’ DİYECEK

Gebze 26.11.2015 - 09:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE CENTER, HERKESE ‘GÖSTER GÜCÜNÜ’ DİYECEK

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, herkesi gücünü göstermeye davet ediyor. Gebze Center, 28-29 Kasım 2015 tarihleri arasında mücadeleyi sevenler için düzenleyeceği Genç Kuvvet etkinliğiyle birincilere sürpriz hediyeler sunacak Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, sıradan etkinliklerden sıkılanlara özel bir yarışma hazırladı. Gebze Center her yaştan tüm ziyaretçilerini 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde ‘Genç Kuvvet’ etkinliği kapsamında kurulacak olan askeri sistemdeki eğitim parkurları ve parkurlarda düzenlenecek yarışmalara davet ediyor. Herkesin kendi yaş kategorisinde yarışma imkânı bulacağı Genç Kuvvet etkinliği kapsamında Gebze Center, en başarılı yarışmacıya da sürpriz hediyeler sunacak. Herkese göster gücünü diyen Gebze Center, birinciye Kerem Tunçeri imzalı milli takım forması ve madalya, 2’nci ve 3’ncü için de madalya ve hediyeler armağan edecek. Gebze Center, kazanmayı sevenleri 28-29 Kasım’da saat 14.00 ve 19.00 arasında bekliyor.

Açıldığı günden bu yana Gebzelileri pek çok markayla buluşturmanın yanı sıra ziyaretçilerine eğlenceli vakit geçirme fırsatı da sunan Gebze Center, herkesi gücünü göstermeye davet ediyor. Gebze Center, 28-29 Kasım 2015 tarihleri arasında mücadeleyi sevenler için düzenleyeceği Genç Kuvvet etkinliğiyle birincilere sürpriz hediyeler sunacak

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, sıradan etkinliklerden sıkılanlara özel bir yarışma hazırladı. Gebze Center her yaştan tüm ziyaretçilerini 28-29 Kasım 2015 tarihlerinde ‘Genç Kuvvet’ etkinliği kapsamında kurulacak olan askeri sistemdeki eğitim parkurları ve parkurlarda düzenlenecek yarışmalara davet ediyor. Herkesin kendi yaş kategorisinde yarışma imkânı bulacağı Genç Kuvvet etkinliği kapsamında Gebze Center, en başarılı yarışmacıya da sürpriz hediyeler sunacak. Herkese göster gücünü diyen Gebze Center, birinciye Kerem Tunçeri imzalı milli takım forması ve madalya, 2’nci ve 3’ncü için de madalya ve hediyeler armağan edecek. Gebze Center, kazanmayı sevenleri 28-29 Kasım’da saat 14.00 ve 19.00 arasında bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.