GEBZE CENTER NOSTALJİ ZİYAFETİ YAŞATACAK!

Gebze 22.08.2017 - 14:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER NOSTALJİ ZİYAFETİ YAŞATACAK!

Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markalarını Gebzelilerle buluşturan Gebze Center, alışveriş keyfini kültürel faaliyetleriyle zenginleştirmeye devam ediyor.

Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markalarını Gebzelilerle buluşturan Gebze Center, alışveriş keyfini kültürel faaliyetleriyle zenginleştirmeye devam ediyor. Düzenlediği etkinliklerle 7’den 70’e her yaş grubuna seslenen Gebze Center, bu kez ziyaretçilerine nostalji yaşatacak bir müzik ziyafeti için hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında, son dönemin popüler müzik gruplarında Retrobüs, 26 Ağustos Cumartesi günü 16.00’da Gebze Center’da; 60’lar, 70’ler, 80’ler ve 90’ların sevilen parçalarından oluşan bir konser verecek. GEBZE CENTER’DAN MÜZİK ZİYAFETİ Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine ağustos ayında da hız kesmeden devam ediyor. Düzenlediği etkinliklerle 7’den 70’e her yaş grubuna seslenen Gebze Center, 26 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerine nostalji yaşatacak bir müzik ziyafeti için hazırlanıyor.  Etkinlik kapsamında, Gebze Center’a da bir konser verecek olan son dönemin popüler müzik gruplarından Retrobüs; 60’lar, 70’ler ve 80’lerin sevilen nostaljik parçalarını büyük ustaların yorumlarıyla ve kostümleriyle seslendirecek.  60'ların, 70'lerin ve 80'lerin efsane isimlerini anarak, dönemin unutulmaz eserlerini yorumlamayan ve Fırat Şahverdi (kurucu-vokal), Murat Yerden ve Ozan Çetiner’den oluşan Retrobüs, sahnede giydikleri dönem kostümleri, kullandıkları aksesuarlar ve ses taklitleriyle konserlerini aynı zamanda tiyatral bir gösteri havasında geçiriyor. YAKIN DÖNEM TARİHİNE KEYİFLİ BİR YOLCULUK Ziyaretçiler, saat 16.00’da başlayacak konserle, Türk pop müziğinin yakın dönem tarihine keyifli bir yolculuk yapacak. Gebze Center, yeni etkinlik alanında gerçekleşecek ilk konsere, müzik ve eğlence dolu bir gün geçirmek isteyen tüm Gebzelileri davet ediyor.
Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markalarını Gebzelilerle buluşturan Gebze Center, alışveriş keyfini kültürel faaliyetleriyle zenginleştirmeye devam ediyor.

Türkiye’nin ve dünyanın ünlü markalarını Gebzelilerle buluşturan Gebze Center, alışveriş keyfini kültürel faaliyetleriyle zenginleştirmeye devam ediyor. Düzenlediği etkinliklerle 7’den 70’e her yaş grubuna seslenen Gebze Center, bu kez ziyaretçilerine nostalji yaşatacak bir müzik ziyafeti için hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında, son dönemin popüler müzik gruplarında Retrobüs, 26 Ağustos Cumartesi günü 16.00’da Gebze Center’da; 60’lar, 70’ler, 80’ler ve 90’ların sevilen parçalarından oluşan bir konser verecek.

GEBZE CENTER’DAN MÜZİK ZİYAFETİ

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı Gebzeliler için gerçekleştirdiği etkinliklerine ağustos ayında da hız kesmeden devam ediyor. Düzenlediği etkinliklerle 7’den 70’e her yaş grubuna seslenen Gebze Center, 26 Ağustos Cumartesi günü ziyaretçilerine nostalji yaşatacak bir müzik ziyafeti için hazırlanıyor.  Etkinlik kapsamında, Gebze Center’a da bir konser verecek olan son dönemin popüler müzik gruplarından Retrobüs; 60’lar, 70’ler ve 80’lerin sevilen nostaljik parçalarını büyük ustaların yorumlarıyla ve kostümleriyle seslendirecek.  60'ların, 70'lerin ve 80'lerin efsane isimlerini anarak, dönemin unutulmaz eserlerini yorumlamayan ve Fırat Şahverdi (kurucu-vokal), Murat Yerden ve Ozan Çetiner’den oluşan Retrobüs, sahnede giydikleri dönem kostümleri, kullandıkları aksesuarlar ve ses taklitleriyle konserlerini aynı zamanda tiyatral bir gösteri havasında geçiriyor.

YAKIN DÖNEM TARİHİNE KEYİFLİ BİR YOLCULUK

Ziyaretçiler, saat 16.00’da başlayacak konserle, Türk pop müziğinin yakın dönem tarihine keyifli bir yolculuk yapacak. Gebze Center, yeni etkinlik alanında gerçekleşecek ilk konsere, müzik ve eğlence dolu bir gün geçirmek isteyen tüm Gebzelileri davet ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.