GEBZE CENTER SÖMESTR’DA ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Gebze 26.01.2017 - 10:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER SÖMESTR’DA ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Gebze Center, çocuklara özel etkinliklerine sömestr tatilinde de devam ediyor. Birbirinden renkli ve eğlenceli karakterleriyle “Harika Kanatlar” 28-29 Ocak, hiperaktif çizgi film kahramanı “Niloya” ise 4-5 Şubat tarihlerinde Gebze Center’da çocuklarla buluşuyor.

SÖMESTR TATİLİNDE GEBZE CENTER’DA EĞLENİN Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra çocuklar için eğlenceli ve öğretici etkinlikleri hayata geçirmeye devam ediyor. Gebze Center, sömestr tatilde minik ziyaretçileri için düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle tatili keyifli hale getiriyor. HARİKA KANATLAR VE NİLOYA ÇOCUKLARI BEKLİYOR Sömestr tatilinde çocuklar için etkinliklerine hız kesmeden devam eden Gebze Center, ilk olarak “Harika Kanatlar” ile 28-29 Ocak 2017 tarihleri arasında çocuklarla buluşuyor. Gebze Center, paketlerini tam zamanında ulaştırmasıyla ünlü çizgi film karakteri kargo uçağı Jet ile tanışmak isteyenleri saat 13.00 ile 18.00 arasında etkinlik alanına bekliyor. Gebze Center, hiperaktif çizgi film kahramanı Niloya’nın maceralarına yakından tanık olmak isteyenleri ise 4-5 Şubat 2017 tarihlerinde 13.00 ile 18.00 saatleri arasında etkinlik alanına davet ediyor. Gebze Center, keyifli vakit geçirmek isteyen tüm çocukları sömestr boyunca “Harika Kanatlar” ve “Niloya” etkinliklerine bekliyor.      
Gebze Center, çocuklara özel etkinliklerine sömestr tatilinde de devam ediyor. Birbirinden renkli ve eğlenceli karakterleriyle “Harika Kanatlar” 28-29 Ocak, hiperaktif çizgi film kahramanı “Niloya” ise 4-5 Şubat tarihlerinde Gebze Center’da çocuklarla buluşuyor.

SÖMESTR TATİLİNDE GEBZE CENTER’DA EĞLENİN

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra çocuklar için eğlenceli ve öğretici etkinlikleri hayata geçirmeye devam ediyor. Gebze Center, sömestr tatilde minik ziyaretçileri için düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle tatili keyifli hale getiriyor.

HARİKA KANATLAR VE NİLOYA ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Sömestr tatilinde çocuklar için etkinliklerine hız kesmeden devam eden Gebze Center, ilk olarak “Harika Kanatlar” ile 28-29 Ocak 2017 tarihleri arasında çocuklarla buluşuyor. Gebze Center, paketlerini tam zamanında ulaştırmasıyla ünlü çizgi film karakteri kargo uçağı Jet ile tanışmak isteyenleri saat 13.00 ile 18.00 arasında etkinlik alanına bekliyor. Gebze Center, hiperaktif çizgi film kahramanı Niloya’nın maceralarına yakından tanık olmak isteyenleri ise 4-5 Şubat 2017 tarihlerinde 13.00 ile 18.00 saatleri arasında etkinlik alanına davet ediyor. Gebze Center, keyifli vakit geçirmek isteyen tüm çocukları sömestr boyunca “Harika Kanatlar” ve “Niloya” etkinliklerine bekliyor.


 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.