19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE CENTER TÜM ÇOCUKLARI ÇİKOLATA FESTİVALİNE DAVET EDİYOR

Gebze 17.04.2017 - 12:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER TÜM ÇOCUKLARI ÇİKOLATA FESTİVALİNE DAVET EDİYOR

Gebze Center, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara bayram sevincini yaşatacak etkinlikler hazırladı. Gebze Center, bu 23 Nisan’da çocuk ziyaretçilerine “Çikolata Festivali” etkinliğiyle birçok farklı oyuna katılma şansı sunacak.

    Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra çocuklar için gerçekleştirdiği etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor.   Gebze Center, 17 - 23 Nisan 2017 tarihleri arasında minik ziyaretçilerine birbirinden farklı etkinliklerle bayram sevincini yaşatacak. Gebze Center’da çocukların kayıtları alınarak başlayacak “Çikolata Festivali” etkinliği kapsamında, kendilerini çikolata şelalelerinde bulacak olan minikler, çikolataları fotoğraflamak için greenbox ünitesine gelecekler. Atölye masalarında bireysel boyama çalışması yapacak olan ziyaretçiler, etkinlik alanında bulunan televizyonda da masal seyri keyfini yaşayacaklar. Etkinlik alanında bulunan “Sek-Sek Oyunu” ile eğlence devam ederken çocuklar, tablet ünitelerinde çok sevilen “Candy Crush” oyunuyla buluşacaklar.   Ayrıca etkinlik alanında bulunan çikolata kutusuna gelen çocuklar mekanizma üzerinde bulunan kolu çevirerek sevdikleri çikolataların sahibi olup, hangi çikolatanın kendilerine geleceğine dair şanslarını da test edecekler.     Gebze Center, bu birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu etkinlik için tüm çocukları 17- 23 Nisan tarihleri arasında etkinlik alanına bekliyor.
Gebze Center, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara bayram sevincini yaşatacak etkinlikler hazırladı. Gebze Center, bu 23 Nisan’da çocuk ziyaretçilerine “Çikolata Festivali” etkinliğiyle birçok farklı oyuna katılma şansı sunacak.

 

 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra çocuklar için gerçekleştirdiği etkinliklerine de hız kesmeden devam ediyor.

 

Gebze Center, 17 - 23 Nisan 2017 tarihleri arasında minik ziyaretçilerine birbirinden farklı etkinliklerle bayram sevincini yaşatacak. Gebze Center’da çocukların kayıtları alınarak başlayacak “Çikolata Festivali” etkinliği kapsamında, kendilerini çikolata şelalelerinde bulacak olan minikler, çikolataları fotoğraflamak için greenbox ünitesine gelecekler. Atölye masalarında bireysel boyama çalışması yapacak olan ziyaretçiler, etkinlik alanında bulunan televizyonda da masal seyri keyfini yaşayacaklar. Etkinlik alanında bulunan “Sek-Sek Oyunu” ile eğlence devam ederken çocuklar, tablet ünitelerinde çok sevilen “Candy Crush” oyunuyla buluşacaklar.

 

Ayrıca etkinlik alanında bulunan çikolata kutusuna gelen çocuklar mekanizma üzerinde bulunan kolu çevirerek sevdikleri çikolataların sahibi olup, hangi çikolatanın kendilerine geleceğine dair şanslarını da test edecekler.  

 

Gebze Center, bu birbirinden eğlenceli aktivitelerle dolu etkinlik için tüm çocukları 17- 23 Nisan tarihleri arasında etkinlik alanına bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.