19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE CENTER ÜÇ YENİ MARKAYI DAHA GEBZELİLERLE BULUŞTURUYOR

Gebze 13.03.2017 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE CENTER ÜÇ YENİ MARKAYI DAHA GEBZELİLERLE BULUŞTURUYOR

Açılığı günden bu yana Gebzelileri birçok markayla bir araya getiren Gebze Center, üç yeni markayı daha bünyesine kattı. Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center; Fransa merkezli kozmetik markası Yves Rocher, bir diğer kozmetik markası Golden Rose ve birbirinden lezzetli yemekleriyle Hızlı ve Köfteli’yi ziyaretçilerle buluşturuyor. Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkı ve AVM ziyaretçilerini yeni markalarla buluşturmaya devam ediyor. 2010 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda dünyaca ünlü ve öncü markaları Gebzelilerle buluşturan Gebze Center, üç yeni markasıyla alışverişe enerji katıyor. Alışverişin yanı sıra eğlence ve dinlence mekânlarıyla her yaştan insanın keyif dolu vakit geçirdiği Gebze Center, ünlü kozmetik markaları Yves Rocher ve Golden Rose ile birbirinden lezzetli yemekleriyle food court’ta açılan Hızlı ve Köfteli ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşama fırsatı sunuyor.

Açılığı günden bu yana Gebzelileri birçok markayla bir araya getiren Gebze Center, üç yeni markayı daha bünyesine kattı. Geniş mağaza ve hizmet yelpazesiyle alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunan Gebze Center; Fransa merkezli kozmetik markası Yves Rocher, bir diğer kozmetik markası Golden Rose ve birbirinden lezzetli yemekleriyle Hızlı ve Köfteli’yi ziyaretçilerle buluşturuyor.

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkı ve AVM ziyaretçilerini yeni markalarla buluşturmaya devam ediyor. 2010 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda dünyaca ünlü ve öncü markaları Gebzelilerle buluşturan Gebze Center, üç yeni markasıyla alışverişe enerji katıyor.

Alışverişin yanı sıra eğlence ve dinlence mekânlarıyla her yaştan insanın keyif dolu vakit geçirdiği Gebze Center, ünlü kozmetik markaları Yves Rocher ve Golden Rose ile birbirinden lezzetli yemekleriyle food court’ta açılan Hızlı ve Köfteli ile ziyaretçilerine yepyeni deneyimler yaşama fırsatı sunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.