Gebze Çolakoğlu Yenileniyor!

Gebze 27.07.2018 - 16:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Çolakoğlu Yenileniyor!

Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin onarım ve tadilat protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eğitime 100 Destek Kampanyası çerçevesinde Çolakoğlu Şirketler Grubu tarafından yapılacak olan Gebze’deki Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin onarım ve tadilat protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İmza törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çolakoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aşkın katıldı.  AKSOY’DAN ÇOLAKOĞLU ŞİRKETLER GRUBUNA TEŞEKKÜR Eğitime verilen katkıları takdirle karşıladığını belirten Vali Hüseyin Aksoy; “Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisemizin onarım ve tadilatını yapmak üzere Çolakoğlu Şirketler Grubuyla yeni bir protokol imzaladık. Eğitime katkı veren Çolakoğlu’na ve diğer hayırseverlerimize tekrar teşekkür ediyoruz. Eğitimde fiziki ortamlarımızın daha iyi bir noktaya taşınması adına yenileme çalışmaları Kocaeli’nde hızla devam ediyor. Bu noktada eğitimin daha üst noktalara taşınması adına çalışmalarımız büyük bir gayretle devam etmektedir. Eğitime katkı veren başta Çolakoğlu Grubu olmak üzere bütün hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyerek, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.  HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR Konuşmaların ardından protokol imza töreni;  Vali Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çolakoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aşkın tarafından hayırlı olsun temennileriyle imzalandı.
Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin onarım ve tadilat protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eğitime 100 Destek Kampanyası çerçevesinde Çolakoğlu Şirketler Grubu tarafından yapılacak olan Gebze’deki Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin onarım ve tadilat protokol imza töreni Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen İmza törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çolakoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aşkın katıldı. 

AKSOY’DAN ÇOLAKOĞLU ŞİRKETLER GRUBUNA TEŞEKKÜR

Eğitime verilen katkıları takdirle karşıladığını belirten Vali Hüseyin Aksoy; “Çolakoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisemizin onarım ve tadilatını yapmak üzere Çolakoğlu Şirketler Grubuyla yeni bir protokol imzaladık. Eğitime katkı veren Çolakoğlu’na ve diğer hayırseverlerimize tekrar teşekkür ediyoruz. Eğitimde fiziki ortamlarımızın daha iyi bir noktaya taşınması adına yenileme çalışmaları Kocaeli’nde hızla devam ediyor. Bu noktada eğitimin daha üst noktalara taşınması adına çalışmalarımız büyük bir gayretle devam etmektedir. Eğitime katkı veren başta Çolakoğlu Grubu olmak üzere bütün hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyerek, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu. 

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

Konuşmaların ardından protokol imza töreni;  Vali Hüseyin Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Çolakoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Aşkın tarafından hayırlı olsun temennileriyle imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.