Gebze Çözüm hedef büyüttü

Gebze 10.04.2018 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Çözüm hedef büyüttü

Alanında uzman Gebze Çözüm İnsan Kaynakları, Kocaeli ve İstanbul bölgelerinde hizmet vermeye devam ediyor. 2013 yılında kurulan ve firmalara profesyonel çözümler sunan Gebze Çözüm İK Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Oğuz, hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğuna dikkat çekti. Alanında kısa sürede önemli başarılara imza atan Gebze Çözüm, hedeflerini büyüttü. Gebze Bölgesi’nin en önemli kuruluşlarından birisi olma yolunda ilerleyen Gebze Çözüm, sektöründe güvenilir olmayı ve müşteri memnuniyetini öncelikli tutmayı amaçlıyor. BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR Alanında uzman kadrosu ile etiketleme, paketleme, yükleme, boşaltma, pikır, rt, rf ve kullanabilen eleman temin etmektedir. Ayrıca peyzaj ve çevre düzenleme, personel taşımacılığı, elektrik taahhüt, nakliye ve temizlik hizmetleri, inşaat ve çelik konstrüksiyon işlerini yapmaktadır. Gebze çözüm İK uzman kadrosu ile doğru, güvenilir ve etik değerlere uygun çözüm odaklı danışmanlık hizmetleri vermektedir. Sektörde öncü, hizmette örnek ve müşterinin ilk tercih ettiği danışmanlık firması olarak edindiği başarıyı kalıcı kırmak istediklerini dile getiren Oğuz, “Daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Personellerimizi müşterimizin kalitesine uygun personellerden tercih etmekteyiz. Gebze bölgesinde en iyi hizmeti veren firma olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Başarımızın tesadüf olmadığını biliyoruz. Bu anlamda kendimizi her zaman geliştiriyoruz. Teknolojiyi yakından takip ederek hizmetlerimizi o noktada planlıyoruz. Teknik ekip ve donanımlarımız mevcut” dedi. 7 gün 24 saat hizmet veren firma müşterisinin işini aksatmamak için elini taşın altına koyarak çalışmalarına devam ediyor. Müşteri pörtföyünde Ülker, MRT Lojistik, Borusan, Flormar, Kühne, Sakarya Obacay, Gölcük Hayat Kimya gibi önemli isimlerin olduğu firmanın geleceğin yıldızı olma planları mevcut.

Alanında uzman Gebze Çözüm İnsan Kaynakları, Kocaeli ve İstanbul bölgelerinde hizmet vermeye devam ediyor. 2013 yılında kurulan ve firmalara profesyonel çözümler sunan Gebze Çözüm İK Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Oğuz, hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğuna dikkat çekti. Alanında kısa sürede önemli başarılara imza atan Gebze Çözüm, hedeflerini büyüttü. Gebze Bölgesi’nin en önemli kuruluşlarından birisi olma yolunda ilerleyen Gebze Çözüm, sektöründe güvenilir olmayı ve müşteri memnuniyetini öncelikli tutmayı amaçlıyor.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Alanında uzman kadrosu ile etiketleme, paketleme, yükleme, boşaltma, pikır, rt, rf ve kullanabilen eleman temin etmektedir. Ayrıca peyzaj ve çevre düzenleme, personel taşımacılığı, elektrik taahhüt, nakliye ve temizlik hizmetleri, inşaat ve çelik konstrüksiyon işlerini yapmaktadır. Gebze çözüm İK uzman kadrosu ile doğru, güvenilir ve etik değerlere uygun çözüm odaklı danışmanlık hizmetleri vermektedir. Sektörde öncü, hizmette örnek ve müşterinin ilk tercih ettiği danışmanlık firması olarak edindiği başarıyı kalıcı kırmak istediklerini dile getiren Oğuz, “Daima müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Personellerimizi müşterimizin kalitesine uygun personellerden tercih etmekteyiz. Gebze bölgesinde en iyi hizmeti veren firma olmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Başarımızın tesadüf olmadığını biliyoruz. Bu anlamda kendimizi her zaman geliştiriyoruz. Teknolojiyi yakından takip ederek hizmetlerimizi o noktada planlıyoruz. Teknik ekip ve donanımlarımız mevcut” dedi. 7 gün 24 saat hizmet veren firma müşterisinin işini aksatmamak için elini taşın altına koyarak çalışmalarına devam ediyor. Müşteri pörtföyünde Ülker, MRT Lojistik, Borusan, Flormar, Kühne, Sakarya Obacay, Gölcük Hayat Kimya gibi önemli isimlerin olduğu firmanın geleceğin yıldızı olma planları mevcut.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.