Gebze Cup nefes kesti

Spor 24.04.2017 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Cup nefes kesti

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Gebze U-12 Cup Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğa Pendikspor ulaştı.  20 TAKIM, 300 SPORCU  Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gebze Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği Gebze U-12 Turnuvası’nda tam bir futbol şöleni yaşandı. 20 takımın iki gün boyunca Alaettin Kurt Stadı’nda mücadele verdiği maçlarda yaklaşık 300 sporcu futbol coşkusunu yaşarken, bölgemizden ise Gebzespor, Darıca G.B, Balkanspor ve Çayırova Gençlerbirliği bu heyecanı yaşayarak farklı bir tecrübe edindi.  PENDİK FARKLI KAZANDI  Zevkli ve bir o kadar da heyecanlı geçen turnuvanın finalinde Pendikspor ve Hisareyn karşı karşıya geldi. Kırmızı-Beyazlı ekip, finalde karşılaştığı Hisareyn’i 4-0 yenerek Gebze Cup’ta şampiyon olurken,  üçüncülüğü ise Ümraniyespor’u 3-2 mağlup eden Tuzlaspor elde etti. Final maçının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca organizasyonda 12 golle gol kralı olan Pendiksporlu Fatih Sür’e top, en centilmen futbolcu seçilen Edirne Genç Aslanlar takımından Hüseyin Furkan Şengül’e kemiklik, en iyi kaleci ödülüne layık görülen Ümraniyesporlu Hüseyin Furkan Şengül’e ise kaleci eldiveni turnuva komite başkanı ve aynı zamanda Alaettin Kurt Stadı Amiri olan Ali Akkaya tarafından verildi.  YAVAŞER KONUŞTU  Kupa töreninde konuşan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, “Bu ülke 80 milyon. 30 milyon da gencimiz var. Bu çocuklara gereken önemi verirsek, ülkemiz yabancı oyuncu cenneti olmaktan çıkacaktır” diye konuştu. Yavaşer ardından dereceye giren teknik adam ve sporcuları tebrik etti.  

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gebze Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Gebze U-12 Cup Futbol Turnuvası’nda şampiyonluğa Pendikspor ulaştı. 

20 TAKIM, 300 SPORCU 

Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün Gebze Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği Gebze U-12 Turnuvası’nda tam bir futbol şöleni yaşandı. 20 takımın iki gün boyunca Alaettin Kurt Stadı’nda mücadele verdiği maçlarda yaklaşık 300 sporcu futbol coşkusunu yaşarken, bölgemizden ise Gebzespor, Darıca G.B, Balkanspor ve Çayırova Gençlerbirliği bu heyecanı yaşayarak farklı bir tecrübe edindi. 

PENDİK FARKLI KAZANDI 

Zevkli ve bir o kadar da heyecanlı geçen turnuvanın finalinde Pendikspor ve Hisareyn karşı karşıya geldi. Kırmızı-Beyazlı ekip, finalde karşılaştığı Hisareyn’i 4-0 yenerek Gebze Cup’ta şampiyon olurken,  üçüncülüğü ise Ümraniyespor’u 3-2 mağlup eden Tuzlaspor elde etti. Final maçının ardından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca organizasyonda 12 golle gol kralı olan Pendiksporlu Fatih Sür’e top, en centilmen futbolcu seçilen Edirne Genç Aslanlar takımından Hüseyin Furkan Şengül’e kemiklik, en iyi kaleci ödülüne layık görülen Ümraniyesporlu Hüseyin Furkan Şengül’e ise kaleci eldiveni turnuva komite başkanı ve aynı zamanda Alaettin Kurt Stadı Amiri olan Ali Akkaya tarafından verildi. 

YAVAŞER KONUŞTU 

Kupa töreninde konuşan Gebze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Gökhan Yavaşer, “Bu ülke 80 milyon. 30 milyon da gencimiz var. Bu çocuklara gereken önemi verirsek, ülkemiz yabancı oyuncu cenneti olmaktan çıkacaktır” diye konuştu. Yavaşer ardından dereceye giren teknik adam ve sporcuları tebrik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.