19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'de 1 Mayıs Düğün Tadında

Gebze 01.05.2018 - 18:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de 1 Mayıs Düğün Tadında

Gebze Sendikalar Birliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de gerçekleştirilen yürüyüş ve mitingle ilginç görüntülere sahne oldu.

Gebze Sendikalar Birliği tarafından düzenlenen kutlamalar için sendikalar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları dün sabah saat 9.30’da eski Trafo Meydanında toplandı. Sendikalar, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları buradan kortej halinde sloganlarla Kent Meydanı’na yürüdüler. Korteje katılanlar yoğun güvenlik önlemleri altında polis ekipleri tarafından arandıktan sonra miting alanına alındı. Miting alanında bir çift dikkatleri üzerine çekti. Lojistik firmasında çalışan çift, düğünden önce 1 Mayıs alanına geldi. Burada bir açıklama yapan ikili, “Düğün için bugünü özellikle seçtik, işçilerin çalışma ve yaşam koşullarının düzelmesini istiyoruz.” dedi.
Gebze Sendikalar Birliği 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Gebze’de gerçekleştirilen yürüyüş ve mitingle ilginç görüntülere sahne oldu.

Gebze Sendikalar Birliği tarafından düzenlenen kutlamalar için sendikalar, siyasi parti temsilcileri ve
sivil toplum kuruluşları dün sabah saat 9.30’da eski Trafo Meydanında toplandı. Sendikalar, siyasi parti temsilcileri ve
sivil toplum kuruluşları buradan kortej halinde sloganlarla Kent Meydanı’na yürüdüler. Korteje katılanlar yoğun
güvenlik önlemleri altında polis ekipleri tarafından arandıktan sonra miting alanına alındı. Miting
alanında bir çift dikkatleri üzerine çekti. Lojistik firmasında çalışan çift, düğünden önce 1 Mayıs
alanına geldi. Burada bir açıklama yapan ikili, “Düğün için bugünü özellikle seçtik, işçilerin çalışma ve
yaşam koşullarının düzelmesini istiyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.