Gebze’de 10 Bin Liralık Kablo Çaldı!

Gebze 22.01.2018 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze’de 10 Bin Liralık Kablo Çaldı!

Gebze’de, bir iş yerine giren hırsızlar 10 bin TL değerindeki kablo çaldı. Hırsızların kabloları çalma ve plakasız kamyonete yüklemeleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Gebze Arapçeşme Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Gündüz vakti, inşaat malzemelerinin satıldığı iş yerine giren 2 kişi, çalışanların etrafta olmadığını görünce kabloları çalarak dışarı çıkardı. İş yerinde çaldıkları kabloları caddeye bırakan hırsızlar, daha sonra plakasız bir kamyonetin kasasına kabloları yükledi. Güvenlik kameralarını fark eden hırsızlar, kapüşonları ile yüzlerini gizlemeye çalıştı. Polis, güvenlik kameralarını incelemeye alırken, olayla ilgili soruşturma başlattı. İş yeri sahibi Harun Aydın, "Gündüz vakti iş yerimi soydular ve 10 bin TL değerinde kabloları çaldılar. Hırsızların bir an önce bulunmasını ve gerekli cezayı almalarını istiyorum" dedi.
Gebze’de, bir iş yerine giren hırsızlar 10 bin TL değerindeki kablo çaldı. Hırsızların kabloları çalma ve plakasız kamyonete yüklemeleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Gebze Arapçeşme Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Gündüz vakti, inşaat malzemelerinin satıldığı iş yerine giren 2 kişi, çalışanların etrafta olmadığını görünce kabloları çalarak dışarı çıkardı. İş yerinde çaldıkları kabloları caddeye bırakan hırsızlar, daha sonra plakasız bir kamyonetin kasasına kabloları yükledi. Güvenlik kameralarını fark eden hırsızlar, kapüşonları ile yüzlerini gizlemeye çalıştı. Polis, güvenlik kameralarını incelemeye alırken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İş yeri sahibi Harun Aydın, "Gündüz vakti iş yerimi soydular ve 10 bin TL değerinde kabloları çaldılar. Hırsızların bir an önce bulunmasını ve gerekli cezayı almalarını istiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.