Gebze'de 2 Kişi Tutuklandı!

Gebze 31.03.2018 - 09:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze'de 2 Kişi Tutuklandı!

Gebze'de bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Tatlıkuyu Mahallesi'ndeki iş yerinde bulunan 20 bin lira değerindeki antika eşya ile kırıcı ve delici aletlerin çalındığını gören Erol Baytar, durumu polise bildirdi. Şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İş yerine girenlerin Ayhan D. ve Fatih Ö. olduğunu belirleyen ekipler, şüphelileri İstanbul'daki adreslerinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.
Gebze'de bir iş yerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Tatlıkuyu Mahallesi'ndeki iş yerinde bulunan 20 bin lira değerindeki antika eşya ile kırıcı ve delici aletlerin çalındığını gören Erol Baytar, durumu polise bildirdi.

Şüphelileri yakalamak için harekete geçen polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İş yerine girenlerin Ayhan D. ve Fatih Ö. olduğunu belirleyen ekipler, şüphelileri İstanbul'daki adreslerinde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.